20 C
Pécs
vasárnap, június 23, 2024
KezdőlapSportLabdaLégiósai vezérletével nyert az NKA

Légiósai vezérletével nyert az NKA

Nagy skalpot gyűjtött be az NKA Univeristas Pécs férfikosárlabda-csapata, amely a Szolnokot győzte le edzőmeccsen.

Csütörtökön a Szolnok csapatát látta vendégül az A csoportos szezonra készülő NKA Universitas PEAC. Mivel a élvonal egyik legnagyobb múltú csapata volt Melegék ellenfele, jó kis erőfelmérőnek ígérkezett az összecsapás.

Hullámzó volt a meccs, hiszen az első negyed után még az NKA vezetett, a félidőben viszont már az Olajnál volt az előny. Sőt, a harmadik negyedben növelte is a külnbséget a Tisza-parti gárda, volt, hogy már 18 ponttal is vezetett a Szolnok. A záró negyedben azonban robbantott az NKA, és hérom bosnyák légiósa vezérletével megfordította a meccset, amelyet meg is nyert hat ponttal.

Az akadémia külföldi játékosai, Ibrahim Durmo, Milan Luzsajics és Fahrudin manjgafics összesen 60 pontott tett be a közösbe, oroszlánrészt vállalva ezzel a szép győzelemből.

NKA Universitas Pécs–Szolnoki Olajbányász 85-79 (26-21, 15-27, 15-22, 29-9)
Kosárlabda felkészülési mérkőzés.
NKA Universitas Pécs: Durmo 14, Luzsajics 19, Benke, Manjgafics 27, Herger 2. Cs.: Meleg 12, Fischer 2, Kerpel-Fronius, Kovács P. 1, Kazy, Bor, Scherer 8.
Szolnoki Olajbányász: Clay 18, Pallai 16, Rudner 3, Lukács 7, Wiggins 12. Cs.: Thomas 9, Révész 8, Sebők 1, Pongó 5, Vincze.

Fotó: NKA

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő