Lezárják az Angster termet az Expo Centerben

Hirdetés

A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. (PVH Zrt.) rendszeresen vizsgálja az Expo Center műszaki állapotát. A legutóbbi mérések alapján beavatkozás szükséges az Angster teremben, így azt ideiglenesen lezárják, de a tervezett programok nem maradnak el.

A PVH Zrt. 2020. óta folyamatosan nyomon követi a rábízott vagyonelemek műszaki állapotát. Az Angster terem tetőszerkezetének állapotát illetően 2021-ben, 2022-ben és 2023-ban műszaki mérések zajlottak, amelyek eredményei a mai napig nem indokoltak beavatkozást.

Az Expo komplexum napokban elvégzett, évi rendszeres műszaki felülvizsgálata alapján azonban az Angster termet fedő térrács esetében a szakértők beavatkozást javasolnak. A műszaki megoldás biztosításáig az Angster termet lezárják, az oda tervezett programokat, rendezvényeket másik termekben tartják meg. A lezárás az Expo Center további területének működését nem befolyásolja.

Az Angster teremben tervezett programok átszervezésében a PVH Zrt. rugalmasan közreműködik, így az Expo Center a megszokott módon üzemel és biztosítja a tervezett rendezvények megtartását.

Hirdetés