14 C
Pécs
szerda, május 29, 2024
KezdőlapAbszolút NőHamarosan érkezik a segítség a rászoruló pécsi családoknak

Hamarosan érkezik a segítség a rászoruló pécsi családoknak

A koronavírus-helyzet miatt az Esztergár Lajos Család- és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ adománygyűjtést indított, melynek népszerűsítésébe a Pécsimami Közhasznú Egyesület is bekapcsolódott. A kezdeményezéshez csatlakozott többek között az „Év női példaképe Baranyában” díjjal jutalmazott Amrein Tamásné Miskolczi Boglárka is – olvasható a Pécsimami Közhasznú Egyesület közleményében.

Mint írják, mivel a járvány miatt sokan munka nélkül maradtak, így bizonyos családoknak a legszükségesebb élelmiszerek beszerzése is problémát jelentett, jelenthet. Az Esztergár Lajos Család- és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ ezért a bajba került pécsi családok megsegítésére indított adománygyűjtést.

Szerencsére eddig is nagyon sokan adakoztak, nem csak magánszemélyek, cégek is, így a szolgálat munkatársainak május 8-án adják át az eddig összegyűlt adományokat, élelmiszereket a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat Anikó utcai központjában, hogy minél előbb eljuttathassák azokat a rászoruló családoknak.

Többek között eddig összegyűlt 60 csomag szeletelt egy kilós fehér kenyér, 60 darab félkilós szalámi, 60 félkilós szódabikarbóna, 12 karton tej, egy láda lekvár és savanyúság, 60 gyógynövényes csomag, 100 félkilós zsír, csaknem 200 kiló tészta, és még folyamatban vannak egyeztetések.

A szolgálat továbbra is várja a felajánlásokat a [email protected] e-mail-címen, illetve a 30/256-8407-es telefonszámon.

További részletek ide kattintva olvashatók.

Kiemelt képünk illusztráció.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Peugeot_3008_html_300x250

Hírzóna

Abszolút Nő