24 C
Pécs
péntek, július 19, 2024
KezdőlapZöldZónaÁllatbarátMár online is megvásárolhatjuk jegyünket a pécsi zooba!

Már online is megvásárolhatjuk jegyünket a pécsi zooba!

A Pécsi Állatkert a tervezettnél közel egy évvel korábban, július elsejétől indítja el online jegyértékesítését. A weben megváltható belépőjegyeket a megvásárlástól számított egy éven belül lehet felhasználni – olvasható a pécsi zoo lapunkhoz eljuttatott közleményében.

Mint írják, a járványügyi veszélyhelyzet miatt március közepétől közel két hónapos bezárásra kényszerült állatkert 28.500 látogatót veszített, amely több tízmillió forintos bevételkiesést jelentett számukra.

Az online jegyértékesítés viszont lehetőséget ad arra is, hogy aki később, akár jövő tavasszal tervez állatkerti látogatást, már most megvásárolhassa a belépőjegyet, ezzel is segítve pécsi zoo működését. Sőt, a nyári időszakban elő-előforduló sorban állási idő is csökkenthető lesz az új rendszernek köszönhetően.

Az online jegyértékesítés után érdeklődők ide kattintva a Ticket Base felületén vásárolhatják meg kényelmi felár nélkül a belépőjüket. A vásárlást követően az értékesítő számlát küld a vevőknek e-mailben, illetve megkapják azt a QR-kóddal ellátott belépőt is, amit a látogatáskor érvényesíthetnek a pénztárnál.

Kezdetben az online jeggyel érkező látogatók az állatkert pénztáránál az erre kijelölt kasszánál tudnak belépni, illetve átvenni karszalagjaikat, az online jegyvásárlás elterjedésével azonban külön érvényesítési pontot is tervez a zoo nyitni számukra.

Vegyünk online jegyet, és látogassuk meg kedvenc állatkáinkat

Az online belépőjegy segítséget nyújt abban is, hogy az állatkert biztonságos működéséhez gazdaságilag nehéz időkben is hozzájáruljanak a látogatók. Nem csak a koronavírus-járvány okoz most nehézséget, de az állatkertek bevétele a téli időszakban jelentősen csökken. Az új típusú jegyvásárlással lehetőség nyílhat a gazdasági működés éves egyensúlyának megteremtésére is – zárul az állatkert közleménye.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő