19 C
Pécs
vasárnap, május 19, 2024
KezdőlapSportLabdaMegvan az első pont – a sírból jött vissza a Füszért

Megvan az első pont – a sírból jött vissza a Füszért

Bár az utolsó negyed elején még komoly hátrányban volt, végül pontot szerzett Kaposváron a PVSK vízilabdacsapata.

Az OB I. első öt fordulójában öt vereséget szedett össze a PVSK-Mecsek Füszért, ezen a hétvégén, szombaton pedig ahhoz a Kaposvárhoz látogatott Török Viktor együttese, amely ellen az elmúlt években nem igazán ment a pécsieknek.

Ahogyan aztán a meccs kezdődött, illeszkedett is ebbe a képbe, a somogyiak ugyanis hamar megléptek a PVSK-tól, az első negyed után már három góllal vezettek. Ez a differencia aztán sokáig tartotta is magát. Hol fel tudott jönni két gólra a Pécs, hol meglépett néggyel a Kaposvár, az idő pedig közben csak telt. Az utolsó negyed elején aztán úgy festett, ebből a pécsiek számára már nem lesz semmi jó, hiszen 6 perccel a vége előtt 11-7-re vezettek a hazaiak.

A PVSK játékosainak szíve azonban a helyén volt, ugyanis elképesztő hajrába kezdtek, aminek az eredménye végül egy bravúros pontszerzés lett. Persze nyilván Török Viktor és tanítványai jobban örültek volna, ha a bajnokság hatodik fordulójában végre egy győzelem jött volna össze, azonban az első megszerzett pont, pláne ilyen előzmények után erőt adhat a folytatáshoz.

Kaposvár–PVSK-Mecsek Füszért 12-12 (5-2, 1-2, 4-3, 2-5)
Vízilabda-OB I., férfiak, 6. forduló.
Kaposvár: Kósik – Dőry 1, Berta 1, PELLEI F. 2, FÜLÖP 3, Vindisch 1, Takács 1. Cs.: Aranyi 1, Kakstedter 1, Palatinus, Baj 1, Juhász-Szelei, Vadas. Vezetőedző: Surányi László.
PVSK-Mecsek Füszért: Gelencsér – Keresztúri 1, Holl, Reisz, VOGEL 2, LAJKÓ 5, Kolozsi 1. Cs.: Pónya, PELLEI K. 3, Kókai, Némethy, Imre K., Szabó. Vezetőedző: Török Viktor.

Fotó: Kurdi József

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő