Hirdetés

A PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola az ősszel startoló, és majd jövő tavasszal befejeződő pontvadászat előtt minibajnokságra várja a kispályás foci iránt érdeklődőket. Még lehet jelentkezni.

Akárcsak a „nagyoknál”, a Pécs Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság is őszi-tavaszi lebonyolításban várja majd a résztvevőket, azaz majd idén nyár végén, ősz elején startol el a szezon. A szervezők azonban addig sem szeretnék, hogy foci nélkül maradjanak a résztvevők, így hamarosan minibajnokságot indítanak.

Összesen négy osztályba várják a jelentkezéseket, amelynek határideje 2024. április 4.

– A nyílt, a szenior 40+ és szenior 50+ mellett ezúttal amatőr osztályt is indítunk, ahol legfeljebb megye III.-as igazolással rendelkező játékos szerepelhet – árulta el lapunknak a bajnokság egyik szervezője, Végső Ferenc. –  A minibajnokságot a tervek szerint április 15-én indítjuk majd el, de az amatőrök majd csak a hónap végén kezdenek, így esetükben a nevezési határidő is későbbi, ők április 26-ig jelentkezhetnek.

Csapataonként harmincezer forint a nevezési díj, az amatőr együtteseknél pedig csupán húszezer. Ráadásul hosszabb távon gondolkodva is megéri jelentkezni a minibajnokságra. Aki most indul, annak a nevezési díját az ősszel startoló városi bajnokságnál levonják majd, így ott olcsóbban lehet nekivágni a pontvadászatnak.

– Minden osztályban minimum 6 csapatnak kell neveznie, hogy elindítsuk azt, felső határt azonban nem szabtunk – árulta el Végső. – Van már olyan osztályunk, ahol megvan a szükséges létszám, de továbbra is várjuk a jelentkezéseket. A meccsek szokás szerint a Várkői Stadion és a Sportolda műfüves pályáin lesznek, osztálytól függően hétfőtől csütörtökig, este 6 és 9 óra között.

Nevezni tehát április 4-ig lehet, méghozzá elektronikus úton, a [email protected] e-mail-címre beküldve a jelentkezést. Ha szükséges, a szervezők az érintett csapatokat hiánypótlásra szólítják fel e-mailben vagy telefonon.

Hirdetés