20 C
Pécs
csütörtök, július 25, 2024
KezdőlapSportLabdaNagy verést kaptak a pécsi futsalosok

Nagy verést kaptak a pécsi futsalosok

A PTE-PEAC együttese Kecskeméten kapott ki 9 góllal, így egyelőre nem tudott elmozdulni a tabella utolsó helyéről.

Az élvonalban újonc PEAC futsalcsapata kilenc kör után egy-egy győzelem és döntetlen mellett hét vereséggel, és négy megszerzett ponttal állt a tabella végén, így utazott el hétfőn Kecskemétre. A középmezőnyben helyet foglaló ellenféllel szemben nem kezdett jól a pécsi együttes, ugyanis már a 2. percben hátrányba került Élő Tibor csapata. A rossz kezdés után pedig már nem is sikerült igazán felpörögnie Kolleréknek. A szünetig négygólos hátrányba került a PEAC, a második félidőben pedig újabb gólokat kapott – köztük két öngól is volt.

A 9-0-s vereség azért talán túlzó, ezzel együtt a hazaiak megérdemelték a három pontot. A PEAC  tíz fordulót követően a tizenkét fős mezőny utolsó helyén áll, ugyanannyi ponttal, mint az előtte helyet foglaló Magyar Futsal Akadémia, és csak egy győzelemnyire a 10. Maglódtól.

Kecskemét–PTE-PEAC 9-0 (4-0)
Futsal-NB I., férfiak.
Kecskemét: Krajcsi – Bíró, Pál, Suscsák, Tomics. Cs.: Rigó, Lehotai, Hajnal N., Kajtár, Bencsik, Miloszavljevics, Haász, Fekete, Szabó. Vezetőedző: Koós Károly.
PTE-PEAC: Molnár M. – Bálint, Molnár Cs., Forró, Bartal. Cs.: Wilkesz (k), Pápai, Tóth A., Koller, Koronics, Spánitz, Vénosz, Hajnal M. Vezetőedző: Élő Tibor.

Gólok: Suscsák (2., 9., 28.), Tomics (8.), Bíró (10.), Pál (22.), Spánitz (23. – öngól), Bálint (32. – öngól), Milosavljevics (33.).

Fotó: PEAC

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő