26 C
Pécs
szombat, június 22, 2024
KezdőlapHírzónaBelföldNemi szervét mutogatta videón, másfél évet kapott a visszaeső szeméremsértő

Nemi szervét mutogatta videón, másfél évet kapott a visszaeső szeméremsértő

A Pécsi Járásbíróság a napokban megtartott nyilvános tárgyaláson Gy. I. vádlottat folytatólagosan elkövetett szeméremsértés vétsége miatt – mint többszörös visszaesőt – egy év hat hónap börtönre és kettő év közügyek gyakorlásától eltiltásra ítélte. Megállapította, hogy a vádlott feltételes szabadságra nem bocsátható.

A vádirat szerint a vádlott férfi 2021. február 19-én az Instagramon több olyan profilt hozott létre, mintha azok mögött olyan női felhasználó állna, aki Magyarországon közismert.

A valótlan profilokat arra használta fel, hogy az interneten keresztül a sértett nővel – akinek sérelmére elkövetett ugyanilyen bűncselekmény miatt korábban már jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésre ítélték – a kapcsolatot fel tudja venni és a sértett a videóhívás fogadását engedélyezze.

A kamuprofilok használatával a vádlott 2021. február 19. és 27. között baranyai otthonában több olyan élő videóhívást indított, melyeken letolt nadrággal jelentkezett be, és a sértettnek a nemi szervét mutogatva önkielégítést végzett – áll a vádiratban.

Miután a Pécsett tartózkodó nő észrevette, hogy a hívásokat a vádlott kezdeményezte, a kapcsolatokat megszakította. A vádlott ezért tovább próbálkozott, és március 28-án ismételten újabb álprofilról, a Skype alkalmazáson keresztül videóhívást kezdeményezett felé, aki azt újra elfogadta.

A vádlott a hívás kezdeményezése előtt megint levette a nadrágját, és a videó fogadásakor ismét nemi szervét mutogatva önkielégítést végzett.

Az ítélet jogerős.

Kiemelt képünk illusztráció.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő