Taroltak a kemény pécsi nindzsák

Hirdetés

Több ezer jelentkező közül válogatták be a Majd Holnap Crew pécsi fiúcsapatát a népszerű tévésorozatba, a Ninja Warriorba. Miután két társa kiesett, Tamási Patrik, street workout edző, az „utcai gyúrás” ikonikus pécsi alakja higgadt profizmussal ment végig az első akadálypályán. 

Tamási Patrik 14 évesen látott egy tévéműsort, amely arról szólt, hogy telefonfülkékről ugráltak, szaltóznak le a srácok. Innen indult a karrierje, az adás után ugyanis egyből lement a játszótérre kipróbálni az amúgy rendkívül veszélyes mutatványokat. Ahogy lapunknak fogalmazott, hatalmas szabadságérzetet adott, hogy egy idő után tudta uralni a testét a levegőben úgy, ahogy akarta. Ismerősökből, barátokból, akiket szintén megragadott ez a mozgásforma – a parkour –, hamar összejött egy csapat, akikkel még évekig edzett együtt.

Patrik azóta váltott a parkourról az utcai gyúrásra, vagyis a street workoutra, és nemcsak versenyzik, hanem már edzőként is tevékenykedik, jelenleg erőfejlesztő edzéseket tart a Cross Factoryban. Sportmúltját ismervén nem csodálkozunk azon, hogy Tamási Patrik, két társával, Rettegi Ákossal és Balázs Ákossal együtt nevezett a világszerte népszerű sportvetélkedő, a Ninja Warrior magyar adásába.

– Jár hozzám egy nyolcéves kisfiú, akinek én vagyok a példaképe. Részben miatta, részben nagymamám emléke miatt neveztem a műsorba, aki a tavalyi adást végig figyelemmel kísérte, ám sajnos tavaly elhunyt. Neki is szerettem volna bizonyítani – meséli a pécsi edző.

A monumentális akadálypálya első szakasza azonban csak Patrikon nem fogott ki, miután Rettegi Ákos és Balázs Ákos kiesett, a pécsi edző méltó módon birkózott meg a lenyűgöző pálya gyilkos elemeivel.

Patrik és a két pécsi srác futamát itt nézhetjük meg:

Az akadálypálya második szakasza azonban erősebbnek bizonyult Patriknál, és a vízben végezte, de így is nagyot ment a pécsi csapat.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét