22 C
Pécs
csütörtök, július 25, 2024
KezdőlapHírzónaBelföldÓraállás-bediktálás: veszekedésig fajultak a viták a várakozók között Pécsen

Óraállás-bediktálás: veszekedésig fajultak a viták a várakozók között Pécsen

Hatalmas sorok és hosszú várakozás fogadta azokat, akik személyesen akarták bejelenteni a szolgáltatóknál a gáz-, és villanyóra állását. Nem csak Pécsen, más városokban is akadtak problémák.

Rengetegen vártak kedd délelőtt a pécsi ügyfélszolgálaton, akik kijöttek, mindannyian hosszú ott tartózkodásról számoltak be. Volt, aki azt mondta, nagyon sokan vannak bent és kevés a pult – számolt be az ATV híradója, melynek stábja személyiségi okokra hivatkozva nem forgathatott a helyszínen.

A csatorna szerint az ügyfélszolgálaton minimum másfél órát kellett várni, míg sikerült rendezni egy-egy ügyet. Többen otthon próbálták bejelenteni az óraállást, de nem jártak sikerrel.

Az E.ON debreceni irodájában szintén óriási sorokról számoltak be.

Az RTL pedig azt írta: három-négy órát is sorban álltak az emberek az MVM budapesti ügyfélszolgálatánál, de sokan így is hoppon maradtak.

Az E.ON szóvivője, Varga Ivett azt közölte az ATV-vel, azért alakultak ki sorok, mert nagyon sokan érkeztek időpontfoglalás nélkül, őket pedig ott tudták fogadni, ahol szabad kapacitás van.

Délelőtt egyébként még mindenki úgy tudta, már csak három nap maradt az óraállás bejelentésére, a nagy érdeklődésre tekintettel délben döntés született arról, hogy a rendkívüli diktálási időszakot meghosszabbítják, így arra augusztus 15-ig van lehetőség.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő