19 C
Pécs
vasárnap, május 19, 2024
KezdőlapVálasztás 2014Őri: két kérdésre várnak választ a pécsiek Mesterházytól

Őri: két kérdésre várnak választ a pécsiek Mesterházytól

Őri László sajtótájékoztatón reagált a hírre, hogy Mesterházy Attila, a szocialista párt elnöke hétfőn este Pécsre látogat, s fórumot tart.

Mint mondta, Pécs két ügyben várja Mesterházy Attila válaszát. Jelezte: Mesterházy Attila helyetteséről, Simon Gáborról kiderült, hogy összesen öt bankszámlát rejtegetett több százmillió forintnak megfelelő összegekkel.

– Tudni szeretnék az emberek, hogy kihez tartoznak ezek a pénzek, amelyekért az MSZP-sek egy emberként falaznak Mesterházy Attilával az élen – közölte Őri László.

Őri László

A fideszes képviselő szerint egyelőre a párt Baranya megyei elnökségi tagja, Kőhegyi István sem tudta megmondani, hogy egy év leforgása alatt hogyan lett közel ötvenmillió forintos tartozásából hetvenmillió forintos vagyona.

– A pécsiek ugyancsak várják Mesterházy válaszát arra, hogy rendjén valónak, hétköznapinak tartja-e mindezt. Úgy gondoljuk, eljött a válaszadás ideje, mert Mesterházy Attila vagy alkalmatlan arra, hogy rendet tegyen pártjában, vagy hazudik, ezzel pedig ő is részesévé válik minden idők legkorruptabb választási szövetségének – vélekedett Őri László.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő