25 C
Pécs
csütörtök, július 25, 2024
KezdőlapPécs AktuálParfümöt lopott a rendőr – egy nő fogta el

Parfümöt lopott a rendőr – egy nő fogta el

Információink szerint lopáson kapták az egyik vidéki rendőrőrs egyik munkatársát. A 35 éves D. István a pécsi Müller drogériában akart zsebre vágni egy értékes női illatszert, de lebukott. Az üzlet női biztonsági őre vetődött rá a menekülő rendőrre, akit sikerült visszatartania a kollégái megérkezéséig.

Információink szerint a rendőr még július 27-én vasárnap napszemüvegben és szemellenzős sapkában ment be a pécsi köztemetővel szemben lévő Müller drogériába, ahol az elektronikus védelmi rendszert lekaparta a parfümről, majd a zsebébe csúsztatta. Ezt vette észre a bolt egyik női biztonsági őre.

– Felszólítottam, hogy tegye vissza a polcra a terméket, de ő ehelyett menekülni kezdett – mondta.

Ebből az üzletből próbált lopni
Ebből az üzletből próbált lopni

Kifutott a boltból, szaladtam utána és pár méter után a földre vittem – mesélte lapunknak a neve elhallgatását kérő biztonsági őr. Ő maga értesítette a rendőrséget, kiérkezésükig feltartotta a tolvajt. Információnk szerint D. István nem tudta megmondani, miért lopott. Úgy tudjuk, 300 ezer forintos fizetése volt, ezért érthetetlen, miért csente el a parfümöt.

Szabadlábon védekezhet
Szabadlábon védekezhet

A lopást a bolt kamerái felvették, ezért nem tudta letagadni. Információnk szerint a férfi másnap önszántából felmondott a rendőrségen. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya csak annyit közölt , hogy az üggyel a Pécsi Nyomozó Ügyészség foglalkozik. A rendőr az eset után felmondott, most szabadlábon védekezhet.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő