Az MSZP-P-s politikus, Mellár már hajnali 5.41-kor bort kóstolna

A borospincével és szőlőbirtokkal is rendelkező zengővárkonyi Mellár Tamás, az MSZP-P-frakciószövetség tagja kiváló bort ajánlott pénteken reggel 5.41-kor, amit bizony ő mindjárt meg is kóstol. A cikkünk forrása a politikus nyilvános Facebook posztjának, valamint portréfilmjének a leirata.

A politikus a saját termesztésű – illetve rokona által készített – bort reklámozza, amiről a szakértők azt írták: „Elegáns megjelenésű bor, illata diszkrét, zamata egyszerű”.

A Zengővárkonyban élő – Pécsett leginkább csak a vásárban időnként felbukkanó – professzor

egy normális, átlagos munkanapon hajnali 5.41-kor

készült posztja arról szól, hogy bár ahhoz képest, hogy a szóban forgó bor nem kimondottan rozénak való szőlőkből készült, igen jóra sikerült.

„Mindjárt kóstolok is belőle”.

Igaza lehet, hiszen ki ne szeretné egy kis borkóstolással indítani a péntekjét.

Az, hogy egyébként milyen vidáman telnek a napok a Mellár-birtokon a Hír Tv által korábban készített portréfilmből is kiderül. Akkor a riporterhölgy a borospince lejárata mellett lépdelő Mellár Tamást látva megkérdezte a feleségét:

– Nem félti az urát?

Amire az alábbi válasz érkezik:

– Most józan!

És vidám, gyöngyöző nevetésben törnek ki. Majd a professzor megjegyzi:

– Már hányszor leestem, igaz?

A Párbeszéd frakcióját megmentő, MSZP-P-frakciószövetségben politizáló Mellár Tamás egyébként két napja még a Parlamentben kart karba öltve, összekapaszkodva a pécsi MSZP-s Tóth Bertalan frakcióvezetővel, valamint a szintén szocialista párttag Burány Sándorral közösen állta el a parlamenti pulpitushoz vezető utat.

Forrás: Mellár Tamás nyilvános Facebook bejegyzése, saját írása és a róla forgatott Hír Tv-s riport leirata.

Kiemelt képünk illusztráció

Hirdetés