Fidesz: mondjon le az MSZP pécsi elnöke

A Fidesz lemondásra szólítja fel a pécsi önkormányzat képviselőjét, az MSZP városi elnökét, Nyőgéri Lajost – jelentette be Decsi István, a Fidesz Pécsi Szervezetének alelnöke. A szocialista vezetőt bűnösnek találta a Szekszárdi Járásbíróság.

Amint arról lapunk elsőként beszámolt, valótlan tartalmú szórólapokat terjesztett az MSZP arról, hogy Páva Zsolt, Pécs polgármestere önhatalmúlag megemelte saját fizetését. Ez derült ki a bírósági ítéletből. Az MSZP pécsi elnökét, Nyőgéri Lajost egy év próbára bocsátotta a bíróság a közelmúltban.

A Fidesz helyi szervezete csütörtökön a pécsi városházán tartott sajtótájékoztatón jelentette be: a történtek miatt távoznia kell az önkormányzatból a képviselőnek, mert szándékosan becsapta a pécsieket. Felszólítják, hogy hagyják abba a hazudozást, a rémhírkeltést, kérjenek elnézést a pécsiektől.

Decsi István, a Fidesz pécsi szervezetének elnöke elmondta, immár hivatalos papírja van arról a szocialistáknak, hogy hazudtak. Szerinte az MSZP politikusai bárkit átvernek, hogy megszerezzék a hatalmat.

Elmondta azt is, hogy az ominózus szórólapon pénzeszsákok mellett ábrázolták a pécsi fideszes országgyűlési képviselőket, ezzel őket is meghurcolták.

A Fidesz pécsi alelnöke szerint „Bajnai és Gyurcsány jól kitaposott útját járják Pécsett is a szocialisták: szándékosan átverik és becsapják a pécsieket, nem riadnak vissza a legaljasabb trükköktől és hazugságoktól sem”.

Egy MSZP-közeli blog kérdésére reagálva elmondta, Nyőgérinek tudnia kellett volna, hogy amit állít, az nem igaz. Szerinte ténykérdés, hogy 3 milliárd forintnyi jutalmat osztottak ki a szocialisták városvezetőként, míg az, hogy a polgármester megemelte a fizetését, hazugság.

A szocialista jutalombotrányról IDE és ide és ide és ide kattintva olvashat bővebben.

Ön szerint le kellene mondania az elítélt MSZP elnöknek?

Eredmények

Loading ... Loading ...

 

[box title=”A Fidesz pécsi alelnökének közleménye” box_color=”#d36b0d”]Lemondásra szólítjuk fel az MSZP pécsi elnökét

Bűnösnek találta és elítélte az MSZP pécsi elnökét a Szekszárdi Járásbíróság amiatt, mert valótlan tartalmú szórólapokat terjesztett. Nyőgéri Lajosnak most már hivatalos papírja is van arról, hogy a szocialista politikusok hazudnak és bárkit átvernek, hogy megszerezzék a hatalmat. Felszólítjuk az MSZP pécsi elnökét, önkormányzati képviselőjét, hogy mondjon le, adja vissza a mandátumát  azoknak a pécsieknek, akiknek most szándékosan az arcába hazudott.

Szándékosan csapta be a pécsieket az MSZP egy hazug, valótlanságokat tartalmazó szórólappal, amelyen azt állították, Pécs polgármestere 2,4 millió forinttal emelte meg a saját fizetését, a Fidesz pécsi országgyűlési képviselőit pedig meghurcolta az MSZP és pénzeszsákok szomszédságában ábrázolta ezeken a szórólapokon.

Felháborító, amit az MSZP művel, Bajnai és Gyurcsány jól kitaposott útját járják Pécsett is: szándékosan átverik és becsapják a pécsieket, nem riadnak vissza a legaljasabb trükköktől és hazugságoktól sem. Világosan látszik, hogy az MSZP mindenre hajlandó, bármeddig képesek elmenni, hogy visszaszerezzék a hatalmat, átgázolnak mindenen és mindenkin ennek érdekében.

Felszólítjuk Nyőgéri Lajost és a pécsi MSZP politikusait, hogy hagyják abba a rémhírkeltéseket, hagyják abba a hazudozást és kérjenek elnézést a szándékosan megtévesztett pécsiektől!  Felszólítjuk a fiatal pécsi MSZP politikusokat, hogy hagyják abba a szándékos károkozást és rombolást, hagyják abba a végnélküli hazudozást, a csúsztatásokat és mellébeszélést, de legfőképpen hagyják békén a pécsieket!

Felszólítjuk az MSZP pécsi elnökét, Nyőgéri Lajost, hogy kövesse a bajai videó-botrányba belebukott párttársai példáját és távozzon a politikai életből. A jogerős bírósági ítélet birtokában azonnali hatállyal mondjon le önkormányzati képviselői tisztségéről és adja vissza a mandátumát azoknak a pécsieknek, akiknek most szándékosan az arcába hazudott és becsapta őket!

Decsi István

alelnök, Fidesz Pécsi Szervezete

frakcióvezető-helyettes, Fidesz-KFNP

Pécs, 2013.11.28.[/box]

15 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Javaslom a Fidesz Helyi kiskirályainak feljelentését hivatali hatalommal való visszaélésért Páva és klikkjének rémuralma alatt Pécs városából eltünt az érték

 2. Gróf úr!
  Az mszp milliárdos osztogatásai bizonyított tények! Több milliós tételben vettek fel jutalmakat, amik szintén bizonyitott, sőt általuk is elismert tények! A fidesz beszüntette Pécsen a politikai jutalmakat, ez is tény! Ön mégis miről beszél akkor?

 3. Nemcsak az MSZP osztott millárdokat a haveroknak, hanem a Páva vezette pécsi Fidesz is. Ugyanolyan harácsoló gazemberekből áll mindkét társaság. Egy különbség van: az MSZP lopásait még fel lehetett tárni, ma már azonban mindenhol pártfunkcik ülnek, esély sincs egy korrekt vizsgálatra. Hát még a számonkérésre.

 4. 3,1 milliárd (vagyis 3100 millió) forint JUTALMAT osztottak szét, többek között maguknak is a pécsi szocialista városvezetők! Tóth Bertalan volt, hogy napjában KÉTSZER is felvett jutalmat. Ez tény!!!
  Kunszt Márta jutalma: 18.357.200 Ft., Tóth Bertalan jutalma 9.075.000 Ft., Gonda Tibor jutalma 26.748.000 Ft., Meixner András jutalma 7.441.000 Ft. és Papp Judit jutalma 62.255.152 Ft. volt! És akkor még nem másolom ide az úgynevezett “céljutalmakat” is, amelyeket szintén bezsebeltek. Eközben csődbe ment majdnem Pécs.

 5. Mert a fideszesek mind lemondtak, amikor ítélet volt ellenük?!?!? Nem így emlékszem. Akkor meg mire ez az arcoskodás? Erkölcsi alapja nekik sincs. A fizetésemelést pedig nem cáfolták, pedig az lenne a hír …

 6. Na ezért nem kell nekünk az mszp-s politikusokkal kokettálnunk. Nincs szükségünk olyan figurákra, akik hazudoznak. Bajnai egyedül is erős lenne!!!

 7. Etikus lenne, ha lemondana. De mivel ezt a szót és fogalmat nem ismerik az mszpsek, nem fog lemondani!

Comments are closed.