HD-ben rögzítették a pécsi gyilkosságot

A. Gergő (28) kick-boxban nyolcszoros magyar bajnok volt és háromszoros ifjúsági Világkupa-győztes. A gyanú szerint őt szúrta szíven G. László (23) egy pécsi szórakozóhely előtt, mert Gergő állítólag beszólt neki.

A Pécsi Járásbíróság elrendelte G. László (címlapos rajzunkon) előzetes letartóztatását, aki négyórás rendőrségi kihallgatásán részletes vallomást tett, de talán hiába is hallgatott volna, mert a kocsma biztonsági kamerája színesben és HD minőségben rögzítette a szombat hajnali gyilkosságot.

Úgy tudjuk, hogy G. László napok óta ivott, depressziós volt, mert barátnője elhagyta, miután facebookos ismerősei szerint többször megütötte a lányt. G. állítólag azt gyanította, hogy barátnője megcsalja, ezért pécsi kocsmákban kereste a lány vélt udvarlóját. Információink szerint a gyilkosság előtt számtalan kocsmában megfordult, mielőtt a pécsi Monte Cristo bárban kötött ki. Arra nem tudott magyarázatot adni, hogy miért volt nála egy kés is, amivel – a gyanú szerint – elkövette a gyilkosságot.

Az eddigi információk szerint Gergő a barátaival dohányozott a kocsma előtt, amikor szóváltásba keveredtek. A szemtanúk és a kamerafelvételek szerint G. László gondolkodás nélkül szúrt, pont a fiú szívét találta el, aki annyi vért vesztett, hogy esélye sem volt a túlélésre.

Gergő barátai az egyik közösségi oldalon bosszút esküdtek, barátjuk és a gyanúsított képét is sokan megosztották.

faceboookkk

 

„Te féreg elvitted a barátomat. G. László gyilkos és barátnőverő.” Van, aki az írta, hogy ha G. László szabadul, öngyújtóval és benzines kannával fogja várni.

gazdag laszlo fb (1)

A cikkünkhöz a személyiségi jogok miatt a PécsMa.hu Facebook-oldalán lehet hozzászólni.