Pécsen is megrohanták a benzinkutakat

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a pécsiek is elkezdtek aggódni az üzemanyagellátás hiányától, az Endresz György úti MOL-kútnál kollégánk készített pár fényképet a csütörtök délelőtt kialakult sorról, de nem csak ott akad gond.

Szerte az országban gondot jelent most a tankolás, megannyi sajtóhír szerint az elmúlt napokban, kedden és szerdán több magánbenzinkút be is zárt, sok helyen pedig jelentősen csökkentették a kiadható üzemanyag mennyiségét. Egyes nyitva tartó benzinkutaknál hosszú sorok alakultak ki az üzemanyagellátási hiánytól való félelem miatt, és nincs ez másként Pécsett sem.

Munkatársunk az alábbi képeket az Endresz György úti MOL-kútnál lőtte csütörtökön 11 óra előtt. Elmondása szerint általában 3-4 autó szokott tankolni itt délelőttönként, ottjártakor viszont mindkét irányból nagy sorral szembesült, nagyjából 15-16 kocsi állt a kút előtt.

A Sebességmérés/útinform: Baranya Facebook-csoportba feltöltött tegnapi és mai képeken jól látszik, hogy nem csak a fenti MOL-kútnál alakult ki sor:

Egy kapcsolódó friss hír: a Telex megtudta, hogy csütörtöktől tranzakciónként legfeljebb 25 ezer forint értékben lehet tankolni a Shell kisnyomású kútoszlopokkal felszerelt töltőállomásain. Az intézkedés harminc budapesti és hetvenhat vidéki benzinkutat érint.

Hirdetés