14 C
Pécs
szerda, május 29, 2024
KezdőlapHírzónaBelföldPécsi lakástűzzel indult a péntek

Pécsi lakástűzzel indult a péntek

Közúti balesetekhez és egy kigyulladt társasházhoz riasztották a Baranya vármegyei katasztrófavédőket március 4-én és 5-én.

Két személyautó ütközött össze március 4-én Gödrén. Az ütközés következtében az egyik kocsi az árokban, fejtetőre borulva állt meg. A műszaki mentést a sásdi hivatásos tűzoltók végezték el, a helyszín biztosítása mellett az egyik autót áramtalanították. A balesetben egy ember könnyebben sérült, a mentősök a helyszínen ellátták – írták a baranyai katasztrófavédelem oldalán.

Menet közben kiesett egy teherautó kereke és eltalált egy arra közlekedő személyautót március 4-én este, a 6-os úton, Kővágótöttösnél. A kocsiban ketten utaztak, nem sérültek meg a balesetben. A pécsi hivatásos tűzoltók a helyszín biztosítása mellett áramtalanították a járművet, illetve a rendőrség kiérkezéséig a forgalmat irányították – számolt be e a katasztrófavédelem.

Egyszintes, hatlakásos sorházban keletkezett tűz március 5-én, pénteken éjszaka, Pécsett, a Csaba utcában. A város hivatásos tűzoltóit éjjel egy órakor riasztották, amikor kiérkeztek, az érintett lakás feletti tetőszerkezet már teljes terjedelmében égett. Az egység a tüzet eloltotta, és a továbbterjedését megakadályozta. A lángok a sorház többi lakásában nem okoztak kárt, azonban az áramhálózat megsérült. Az égő, lakatlan lakásban senki sem tartózkodott, a közvetlen szomszédban élők az éjszakára rokonokhoz mentek, a többi lakó pedig az otthonában maradt. Személyi sérülés nem történt – derült ki a katasztrófavédelem oldaláról.

Fotók: Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Peugeot_3008_html_300x250

Hírzóna

Abszolút Nő