13 C
Pécs
csütörtök, június 13, 2024
KezdőlapAbszolút NőPécsi tetoválás a Magari-brandtől

Pécsi tetoválás a Magari-brandtől

Menő tetoválást akarsz? Akkor most jelentkezz be Magari Kristófhoz, a fiatal pécsi tehetséghez, amíg még tudsz! A tetoválóművész az újonnan nyílt Pécs Barber Shopban is dolgozik – győri, budapesti és számos külföldi megkeresés mellett, hiszen hírneve futótűzként terjed.

Az elmúlt hetekben a Klimó György utcában nyílt a Pécs Barber Shop, mely egy kifejezetten férfi célcsoportnak szóló üzlet, hisz férfi hajvágásra, borotválásra, szakállápolásra vagy tetoválásra térhetnek be a férgi tagok. Ebben az üzletben tetovál Magari Kristóf is, számos más magyarországi és külföldi megkeresés mellett.

magari, tetoválás, tetkó

magari, tetoválás, tetkó

A fiatal művész Budapestre járt a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen ipari termék- és formatervezői mérnöki szakára. Mindig is tudta, hogy mérnök akar lenni, de visszahúzta a szíve Pécsre, és a művészi élet is egyre szimpatikusabb életforma lett. – Ez odáig gyűrűzött, hogy már csak 3 napot voltam egy héten Budapesten. Nem tehetek róla, jobban szeretem Pécset. Ennek ellenére természetesen a mai napig is sokat dolgozom Pesten – meséli a tetoválóművész.

Egyre több felkérés érkezik hozzám Pécsett,Budapesten és külföldön is, nemrég pedig Győrbe hívtak egy elit fodrász szalonba vendégtetoválónak – meséli Magari.

Kristóf specialitásai a mandalák, geometrikus formák, koncentrikus körök, egyenes vonalak és szimmetrikus alakzatok, természetesen mást is tetovál, és rendkívül nyitott a további irányzatok felé is.

magari, tetoválás, tetkó

Kristóf Angliában rendszeresen tetovál, de jelenleg szorosabb viszony fűzi Németországhoz és Ausztriához, ahova majdhogynem kéthetente jár ki varrni. – Jelenleg tervben van egy New York-i, egy dán, egy francia és egy máltai út is. Nagyon megtisztelő érzés, hogy ennyien „Magari” stílusban szeretnének tetováltatni – teszi hozzá a művész. Nemrég például az Éjjel-Nappal Budapest egyik sztárjának, Kolozsváry Zsoltnak készített Kristóf egy lótusz tetoválást a torkára.

Sokszor érkeznek hozzám egy mintával, hogy ezt készítsem el „Magari” stílusban. Egy, már valaki által kitalált mintát nem szeretek lerajzolni, ha egy kicsit is, de átrajzolom a saját stílusomnak megfelelően. Nem vagyok híve olyan mintáknak, amelyek szembe jöhetnek veled az utcán – mondja Kristóf.
[su_note note_color=”#5fda85″]

Kristófot ezen az oldalon találjuk meg és tudunk tőle időpontot kérni: www.kristofmagari.com[/su_note]

(X)

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő