Hirdetés

Gálvölgyi János, Szabó Kimmel Tamás, Jankovics Péter és sokan mások egy sodró történetben. Pintér Béla és Társulata: Réka és az Oltatlanok című darabja június 3-án és 4-én este a Kodály Központban.

Az aktuálpolitikai és közéleti utalásokban bővelkedő előadás bemutatja, hogyan hódol be az egyén a hatalomnak. Pintér Béla eddigi legdühösebb darabja, bár kemény témákat érint – gyűlölet, harag, manipuláció –, mégis lehetőséget ad a nevetésre, (ön)iróniára és a szelepkiengedésre.

Ajánló a darab elé:

A Réka és az Oltatlanok című előadásban lesznek majd olyan szereplők, akik nem akarják beoltatni magukat, de nem róluk szól majd elsősorban a darab. Sokkal inkább arról, hogy a „gyűlöletbomba” mindenkit elpusztít, ha felrobban egyszer. Azokat is, akik jelenleg „gyűlöletbombával” a kezükben manipulálják, félemlítik meg, rabolják ki és butítják le az embertársaikat. Lesz majd min nevetni, az biztos! A történet úgy kezdődik, hogy a címben szereplő Rékát kirúgják a munkahelyéről, és egy budai villában fejeződik be, bizarr körülmények között. Ha kíváncsi rá, hogy mi történik közben, jöjjön el, nézze meg, aztán menjen haza és soha senkinek ne beszéljen arról, amit látott! Soha senkinek.

Korhatár: 18 év
Az előadás hossza: 90 perc, szünet nélkül

Jegy és részletek:
június 3., 19:00
június 4., 19:00

(x)

Hirdetés