14 C
Pécs
szerda, május 29, 2024
KezdőlapAbszolút NőRangos elismerésben részesült a baranyai áldozatsegítő programot vezető rendőrnő

Rangos elismerésben részesült a baranyai áldozatsegítő programot vezető rendőrnő

Február 22-én, az áldozatok világnapján adták át Szűcs Anita rendőr törzszászlósnak a Victima Protector díjat – számolt be róla a Police.

Az Igazságügyi Minisztérium és az Országos Rendőr-főkapitányság által alapított Victima Protector díjat olyan személyeknek adományozzák, akik az áldozatsegítés területén kimagasló teljesítményt nyújtanak.

Az elismerést minden évben február 22-én, az áldozatok világnapján adják át, és évente összesen tíz ember kaphatja.

Idén a díjazottak között szerepelt a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság áldozatvédelmi referense, Szűcs Anita rendőr törzszászlós is, aki az elismerést és adományozást igazoló oklevelet az Emberi Erőforrások Minisztériumában megtartott ünnepségen vehette át.

Szűcs Anita a főkapitányságon a „Fókuszban az áldozat” elnevezésű áldozatsegítői programot irányítja és koordinálja, munkájának köszönhetően kimagasló az áldozatelérési mutató Baranyában. A program keretében a megyében jelentős számban sikerült elérni az áldozatokat, a Pécsi Áldozatsegítő Központ szakembereivel, valamint az egyéb segélyszervezetekkel együttműködve pedig már többeknek segítettek kijutni nehéz helyzetükből.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Peugeot_3008_html_300x250

Hírzóna

Abszolút Nő