5 C
Pécs
szombat, április 20, 2024
KezdőlapSportExtrémVajon nindzsa lehet a szívbeteg pécsi akrobatából?

Vajon nindzsa lehet a szívbeteg pécsi akrobatából?

A Pókember pólós pécsi Horgas Péter a napokban bejutott a népszerű tévésorozat, a Ninja Warrior középdöntőjébe. A súlyos szívbetegséggel született akrobata a végső győzelemre is esélyes, a legutóbbi megmérettetésen bebizonyította, hogy képes lehet legyűrni a monumentális akadálypályát, ami a világon eddig csak négy embernek sikerült.

Több ezer jelentkező közül jutott be Horgas Péter a világszerte népszerű műsorba, a Ninja Warriorba. Pepe már bebizonyította, hogy nindzsához méltó módon képes megbirkózni a lenyűgöző pálya akadályaival, a legutóbbi adásban tovább is jutott a középdöntőbe.

[su_note note_color=”#4368ff”]

A pécsi Horgas Péter lyukas szívvel született, az orvosok nem jósoltak neki hosszú és fizikailag aktív életet, ő 30 évesen azonban nem bír megülni egy helyben, muszáj zuhannia, lógnia, repülnie, esnie vagy másznia. Mindent bevállal, amitől egy átlagembernek feláll a szőr a hátán, legutóbb például a The Alienist nevű, Budapesten forgatott thrillersorozatban volt akrobata. Pepe a sérülései miatt hivatalosan 53 százalékosan rokkant. Mint azt korábban elmesélte, a sok extrém sport miatt súlyos ízületi kopásai és elcsúszott csigolyái lettek, és néhány porca már hiányzik.

De Péter nem tud és nem is akar visszavenni a tempóból, hiszen borzasztóan tehetséges, nem is tudna megállni, ha akarna sem. Jelenleg egy 12 osztályos magániskolában artista szakon tanít Budapesten talajakrobatikát és kínai rudat, de rendszeresen ipari alpinistaként is dolgozik.[/su_note]

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő