Hirdetés

A közelgő nőnap apropóján a Pécsimami Közhasznú Egyesület játékkal hívja fel a figyelmet minden (szuper)nőre, aki a hétköznapokban hihetetlen energiával zsonglőrködik a különböző szerepei között.

Szupernő az, aki megpróbál elég jó lenni minden fronton: anyaként, nőként, a munkában, a háztartásban és a többi szerepében is. Aki kötéltáncosként egyensúlyoz a milliónyi feladata és teendője között – írja az egyesület.

A pécsi játék egyszerű: ha van olyan barátnőnk, rokonunk, ismerősünk, netán a párunk, akit szupernőnek tartunk, meglephetjük és elküldhetjük lazítani a szeretteivel egy szuper hétvégére!

Ehhez nem kell mást tenni, mint megjelölni őt az egyik közösségimédia-felületen hozzászólásban.

A megjelölt hölgyek a „Szerintem te szupernő vagy! Néha pihenj, lazíts: megérdemled!” szöveggel találkoznak majd, és az eddig érkezett közel ezer megjelöléshez sokan fűztek pár személyes gondolatot is.

A játék március 8-án, nőnapon délben ér véget, a hétvégét a megjelöltek között sorsolják ki.

A Pécsimami Közhasznú Egyesület 2019 és 2022 között négy alkalommal szervezte meg az „Év női példaképe Baranyában” pályázatot nőnaphoz kapcsolódóan. Ennek köszönhetően olyan hölgyeket ismerhetett meg a közönség, akik a munkában és a családi életben is példaértékűen helytállnak, így mások számára is inspirációként szolgálnak. 2024-es nőnapi kampányuk is ezt a gondolatiságot folytatja kicsit másképp: szeretnék, ha a nyilvános elismeréssel minél több nő rácsodálkozna arra, hogy amit a hétköznapokban tesz, az a szeretteinek mekkora érték!

Hirdetés