28 C
Pécs
vasárnap, július 21, 2024
KezdőlapPécs AktuálTávozik a PVSK-tól a csapatkapitány

Távozik a PVSK-tól a csapatkapitány

A PVSK-Veolia A csoportba jutó férfikosárlabda-csapata bejelentette, hogy nem marad az együttesnél Horti Bálint.

A feljutást kiharcoló gárdából négy játékossal már szerződést hosszabbított a Panthers az utóbbi egy hétben (Ognjen Micsovics, Plézer Gábor, Németh András, Mokánszki Máté), ezúttal azonban újabb távozóról számolt be a klub. Azt már eddig is lehetett tudni, hogy Halász Ákos és Bíró Olivér nem marad a csapatnál, most pedig az is biztossá vált, hogy a csapatkapitány, Horti Bálint is máshol folytatja.

– Bálintnak az elsők között ajánlottunk szerződést a feljutás után, azonban az egyeztetések hosszan elhúzódtak – árulta el a PVSK honlapjának nyilatkozva Tóth Norbert sportigazgató. – A lehetőségeink menet közben beszűkültek, így végül nem tudtuk őt megtartani. Nagyon sajnáljuk, hogy így alakult. Azt fontos leszögezni, hogy felelősen gazdálkodva igyekszünk összeállítani az új szezon keretrendszerét, így az előre kijelölt határainkat nem léphetjük át. Bálintnak nagyon köszönjük, amit a csapatért tett az évek során, és sok sikert kívánunk neki a folytatáshoz!

Egyelőre öt játékosnak van élő szerződése a PVSK-nál, de úgy tudjuk, a következő napokban újabb bejelentések várhatóak a keret kapcsán.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő