Hirdetés

A polgármester a Facebookon gratulált a nyertes projektek gazdáinak. 

Két pécsi projekt is elismerésben részesült a Településfejlesztési Szövetség díjátadó ünnepségén, amelyet kedden tartottak Budapesten – közölte a hírt Péterffy Attila polgármester Facebook-oldalán.

Mint írja, a Településfejlesztési Díjra olyan önkormányzatok, önkormányzati cégek pályázhattak, amelyek különösen büszkék valamely 2022-ben befejezett projektjükre.

A pécsi nyertesek:

  • A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. által beadott „Pécsi Vásárcsarnok – Az új pécsi bazilika” című pályázata a szakmai zsűri döntése alapján „Infrastruktúra-fejlesztés” kategóriában a fővárosi kerületek és megyei jogú városok között megosztottan elnyerte a 2022-es év Településfejlesztési Díját.
  • Különdíjat kapott a K20 Kirakat elnevezésű vállalkozásösztönző mentorprogram is, amelyben a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt., a Pécsi Kommunikációs Központ Kft., az önkormányzat és külsős szakértők vettek részt közösen.

„Köszönöm a Vásárcsarnok tervezőinek, a projekt előkészítőinek és lebonyolítóinak, üzemeltetőjének a kiváló munkát, és köszönöm a K20 kirakat ötletgazdáinak és működtetőinek, hogy jó hírét viszik városunknak!” – zárja a bejegyzést a polgármester.

https://www.facebook.com/peterffyattilapecs/posts/pfbid0225dq3e4zkr2Tcw7KdtaKXpa1HZJJvhZbCebQn83J4EzRugJc9PzfNcvD8kCoyUbXl?__cft__[0]=AZWuftid3UbtQl1LD_RDqFCotAxeK4eyLevJ625rr_KT3OTqpDkZMht_eUYNTgGVM6RoV9YGvniortO7b9FwYQcnkW5GLBgWeeBNr3kt8gLfigo0RbYnqAr5EUE6BuesuQ9gyhARIHlcyVcKhnCG6M3xPEsQt8YXfmxH9Ek9oCnjdzuvSG6zqTHIgzxjVBjxs-A&__tn__=%2CO%2CP-R

Kiemelt képünkön: Varga Péter, a gazdaságfejlesztési főosztály vezetője, Csúcs Zoltán, a Pécsi Városfejlesztési Nonprofit Zrt. vezérigazgatója, Péterffy Attila polgármester és Szabó Szilárd, a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. vezérigazgatója.

Hirdetés