6 C
Pécs
szombat, április 20, 2024
KezdőlapPécs AktuálKözéletTöbb majális is lesz Pécsen, még a hét végén is!

Több majális is lesz Pécsen, még a hét végén is!

Május elsején és a hónap első hétvégéjén több családi programot is tartanak a városban. Lássuk, mik is ezek. 

Ma már talán nem akkora buli május első napja, mint korábban, hiszen anno a szülők és gyerekek alig várták a felvonulást, a vurstlikat, a színes programokat. Hozzátesszük, a rendszerváltozás előtti időkben nem is volt annyi rendezvény, mint most, mikor egymást érik a fesztiválok és a jobbnál jobb tematikus bulik. Ennek ellenére mindenki imádja az egynapos pihit és sokan áhítoznak egy jó kis közös programra. Lássuk a lehetőségeket!

Családi majális a Balokányligetben – 05. 01. 

Délelőtt 10 órától egészen este 6-ig várják az érdeklődőket színes zenés és táncos produkciókkal, állatsimogatóval, kreatív foglalkozásokkal, különböző játékokkal a szervezők.

A részletes programot IDE kattintva találjuk meg.

A balliberális pártok a szakszervezetekkel közösen aznap a Mandulásban tartanak majálist.

VII. Pécs-Keleti Családi Majális – 05. 04.

Családi és színpadi programokat szerveznek majd a keleti városrészi Tesco parkolójában: légvárak, kézműves-foglalkozás, arcfestés és csillámtetoválás, pónilovaglás, ügyességi feladatok és íjászkodás is várja a gyerekeket a majálison. Mindeközben pedig 14 órától folyamatosan fellépők szórakoztatják a jelenlévőket a színpadon, sőt este sztárvendégekre is számíthatunk.
ITT láthatjuk a további információkat.

VII. Uránvárosi Családi Majális – 05. 04.

Az Uránbányász téren, a Szilárd Leó parkban ringató, játékos programok, állatsimogató, járműbemutató, élő rádiós kívánságműsor, játszóház, aszfaltfestés és sok fellépő is lesz az egész napos programon.

Még több részlet IDE kattintva látható.

Ha pedig valaki inkább utazna egyet…

Egerági majális – 05. 01.

Délután 13 és 18 óra között várnak mindenkit a Pécstől csupán néhány kilométernyire fekvő egerági sportpályán. Lesz buborékfoci, elektromos kisautók, virtuális valóság szimulátor, cukorágyú, gyerekprogramok és főzőverseny is.

ÍME a részletek.

Majális és gyermeknap Villányban – 05. 01.

Májusfaállítás, sakkverseny, táncbemutatók, sportvetélkedő, főzőverseny, játékpark, rendőrségi és katasztrófavédelmi bemutató, gyermekkoncert várja a kicsiket és nagyokat a Villányi Rendezvénytéren a majálison.

IDE KATT a részletes programért.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő