Az MSZP-s elnökségi tag főbe lövetné Orbánt?

Csütörtök este Simon József, az MSZP pécsi szervezetének elnökségi tagja, Tóth Bertalan MSZP-s frakcióvezető munkatársa a Pesti Srácok Facebook-oldalán megjelent cikk alatti bejegyzésében egy olyan képet tett közzé, amely főbe lőve ábrázolja a kormányfőt, és az a felirat olvasható rajta, hogy „Keresd a hibát! Én nem találtam”.


A Fidesz a történtek után választ vár Karácsony Gergelytől, az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjétől, valamint Molnár Gyula szocialista pártelnöktől arra, megengedhetőnek tartják-e az MSZP-ben, hogy valaki politikai ellenfelei kivégzésére hívjon fel, illetve ezt kívánatosnak tüntesse fel – közölte a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője, Gulyás Gergely.

Meddig lehet ezután Simon József az MSZP tagja? – tette fel a kérdést.

Gulyás Gergely azt is mondta, hogy az MSZP annak a kommunista állampártnak a jogutódja, amely a politikai ellenfeleit felakasztatta, kivégeztette, a fizikai megsemmisítésüket is megengedhetőnek tartotta. „Az a kérdésünk Molnár Gyulához és Karácsony Gergelyhez, hogy leszámolt-e ezzel az örökségével (…) az MSZP, vagy még ma is megengedhetőnek tartja az MSZMP által a politikai ellenfelekkel szemben alkalmazott eszközöket” – közölte.

Azt is kérdezte a fideszes politikus a szocialista párt elnökétől és kormányfőjelöltjétől, hogy „ez fogja-e jellemezni az MSZP kampányát, belefér-e az ellenfelek fizikai megsemmisítésére való felhívás az MSZP kampányába”.

A frakcióvezető végül arra hívta fel Simon Józsefet, Karácsony Gergelyt és Molnár Gyulát, hogy kérjenek bocsánatot Orbán Viktortól, továbbá felszólított arra, hogy „a közéleti szerepvállalásra nyilvánvalóan teljesen alkalmatlan” pécsi politikust azonnali hatállyal zárják ki az MSZP-ből.

Az MSZP közleményt adott ki az ügyben, ebben nem említik a párttagot, és elnézést sem kérnek:

„Hány Botka László él Magyarországon? Egy él, de az is sok. Tehát egynek sem kellene élnie!” (Echo TV)

A Fidesz a mai napig nem határolódott el ezektől a mondatoktól. Ide vezet a Fidesz által évek óta folytatott gyűlöletkeltés. 3 év, 75 milliárd, célt tévesztő gyűlölet.

Az MSZP a gyűlöletkeltés minden formáját elutasítja, ezért arra kéri szimpatizánsait, hogy a Fidesszel szembeni elégedetlenségét április 8-án, a szavazófülkében mutassa meg, és csak ott. ”

Hirdetés

1 hozzászólás

  1. A múlt héten csütörtök este Simon József az MSZP pécsi szervezetének elnökségi tagja, Tóth Bertalan MSZP-s frakció vezető munkatársa a Pesti Srácok Facebook-oldalán megjelent cikk alatti bejegyzéséban olyan képet tett közzé,amely főbe lőve ábrázolja a kormányfőt és az a felirat is olvasható,hogy keresd a hibát!! Én nem találtam. A Fidesz a történtek után választ vár . E frakció vezetője azt kérdezte,hogy hány Botka László él Magyarországon? Egy él de szerinte az is sok. Az MSZP válasza Ők a gyűlölet keltés minden formáját elutasítják és kérik szimpatizánsaik szavazatait az ez évi választáson.

Comments are closed.