Kertvárosi képviselő sem éri el Mellárt, az MSZP-P-s politikust

Fontos, a közbiztonságot érintő kérdésben tartottak a napokban lakossági fórumot, ahová Mellár Tamást is hívták, hiába – derült ki a közgyűlés csütörtöki ülésén.

Csütörtökön tartotta ülését Pécs közgyűlése, a képviselők elfogadták azt a programot is, amely révén megduplázhatják a városi térfigyelő kamerák számát (erről ITT írtunk részletesebben). Páva Zsolt polgármester hangsúlyozta, igyekeztek úgy elosztani a kamerákat, hogy a várost minél egyenletesebben fedjék le. Ellenzéki képviselők azt vetették fel, egyes területek kimaradtak, illetve azt kérdezték, mennyibe kerül a rendszer működtetése.

Fodor Ibolya (független) szerint a Csontváry utca és a Melinda-park környéke is neuralgikus pont, szerinte ott „bandaháború” folyik, erről a közelmúltban lakossági fórumot is tartottak, ahol a rendőrség, a közterület-felügyelet és a polgárőrség is részt vett, hiszen közérdekű ügyről van szó.

Mint Fodor Ibolya elmondta, hívták Mellár Tamást, Kertváros országgyűlési képviselőjét, e-mailen és telefonon is keresték, de semmilyen módon nem tudták elérni. Páva Zsolt polgármester közölte, megvizsgálják, miként tudják megoldani ezt a kertvárosi problémát.

Egyébként Fodor Ibolya tudomásunk szerint több módon is megpróbálta utolérni a zengővárkonyi baloldali politikust, így e-mailen, telefonon, sőt még más baloldali pártokon keresztül is, mégsem járt sikerrel.

Mint ismert, korábban a kertvárosiak közül többen is vagy a városházán érdeklődtek a zengővárkonyi Mellár holléte iránt, vagy pedig a Fidesz-irodánál kérdezősködtek, mivel Csizi Pétert, a volt fideszes kertvárosi képviselőt is így érhették el, egyeztethettek időpontot, üzenetet adhattak át.

Emlékezetes, az MSZP-P politikusa nem is olyan régen a saját mozgalma által szervezett fórumról is lelépett, mert jobb dolga akadt, s bár egy következőt már végighallgatott, ám azon megpróbálta letagadni azt, amit nem sokkal korábban a Parlamentben mondott.

Mellár egyébként a Parlamentben legutóbb a fővárosi egyetemről, a Soros György által finanszírozott CEU-ról beszélt, vagy éppen az MTA doktoraként őt is érintő Magyar Tudományos Akadémia státuszáról, de kevesellte a kormánytól a 40 százalékos (!) hallgatói normatíva emelését.

Hirdetés