Mellár elárulta, miért lépett le a saját fórumáról

Miután Mellár Tamás, az MSZP-P politikusa egy Facebook-posztban elismerte, hogy 40 percig maradt azon a fórumon, amelyet saját mozgalma szervezett a pécsi tömegközlekedéssel kapcsolatos gondokról, elárulta azt is, hogy miért lépett le idő előtt. 

Bár lapunk munkatársa a helyszínen tartózkodott, végighallgatta azt a közel kétórás eseményt, amelyet az MSZP-P politikusa, Mellár Tamás mozgalma szervezett, addig Mellár ezt nem tette meg. Ő ugyanis 40 perc után távozott, így nem is hallhatta a pécsiek panaszait, de most Mellár Tamás egy Facebook-posztban eloszlatta a találgatásokat, és elárulta, miért ment el.

A politikus ugyanis azt írta, hogy „nem unta meg, hanem egy másik eseményen kellett lennie”.

Az a magát függetlennek tartó pécsi blogger, akit “valakik” felkértek a baloldali politikus mozgalmi fórumának “panelbeszélgetőjének”, e poszt után még védelmébe is vette – mintha szóvivője lenne – az MSZP-P-s Mellárt, mondván, a bejegyzésből kimaradt: „nyilván nem véletlenül” ment el.

A szóban forgó, Mellár Tamás mozgalma által szervezett fórumnál fontosabb csütörtök esti eseményt azonban egyikük sem tudta megnevezni.

Frissítve (21:28): 

A független pécsi blogger lapunkat megkereste, hogy “helyesbítsük” a cikket, mert állítása szerint őt nem Mellár Tamás kérte fel a fórumra és nem is előadói minőségben vett azon részt, hanem egy panelbeszélgetés résztvevőjeként. Sőt, “nem is beszélt Mellár Tamással erről a rendezvényről”.

Utólag tehát ezért módosítottuk a cikket.

hirdetés

Hirdetés