25 C
Pécs
kedd, május 28, 2024
KezdőlapAbszolút NőAz év színésznője lehet a pécsi Bacskó Tünde – szavazzunk rá!

Az év színésznője lehet a pécsi Bacskó Tünde – szavazzunk rá!

A híres ELLE magazin rangos díjra jelölte a pécsi színművészt, akit most szavazatainkkal támogathatunk. A jó hírről a Pécsi Harmadik Színház számolt be.

Mint írja a teátrum, a világszerte megjelenő ELLE magazin idén már Magyarországon is másodszorra hirdeti meg nemzetközi díjának hazai verzióját. Hat kategóriában osztják ki az elismerést, a nyertest pedig öt jelölt közül választhatják ki az olvasók. A hetedik kategória díját, az ELLE díjat idén is a magazin szerkesztősége ítéli oda annak a nőnek, aki szakmai tevékenységével, életével példát mutat és inspirál.

A pécsiek nagy büszkeségére a Pécsi Harmadik Színház előadásainak meghatározó művészét, Bacskó Tündét is felterjesztették a díjra, méghozzá „Az év színésznője” kategóriában.

A művész az Örkény István, Spiró György, Háy János, Kiss Judit Ágnes, Székely Csaba, Schwajda György és Martin McDonagh drámáiból született előadásokban katartikus erejű alakításokkal ajándékozta meg a nézőket, jelenleg pedig Tasnádi István Kartonpapa című fekete komédiájában játszik a pécsi teátrumban. Emellett ő a 2019-ben létrajött Tandem Színház társalapítója.

Bacskó Tünde kiemelkedő szakmai tevékenysége, egyénisége, társadalmi szerepvállalása miatt példakép, az érték, amit Pécshez kötődően már eddig is létrehozott, sokak számára ismertté tenné őt.

Szavazzunk Bacskó Tündére!

Voksolni a magazin honlapján IDE KATTINTVA lehet egészen május 12-ig.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Peugeot_3008_html_300x250

Hírzóna

Abszolút Nő