Nyár, kabrió és egymillió – ennyi kell?

Ki ne képzelte volna már el magát, ahogy kabriójában kedvenc zenéit bömböltetve száguld a végtelen úton? Ez mára már nem akkora luxus, mint elsőre hinnénk. Összegyűjtöttünk néhány elérhető árú autót Baranyában, amik után garantáltan megfordulnak az utcán. Na és persze azokat is, amik valóban csak az átlagember álmaiban fordulhatnak elő. Íme. 

Mielőtt tehát váráslásba kezdünk, vegyük sorra a pro és kontra érveket magunkban. Minden esetre összegyűjtöttünk néhány modellt, amiket érdemes lehet megnézni a használt autók közül.

“Dús hajába tép a szél” életérzés egymillió forint alatt

Baranya megye használt autóit nézegetve feltűnt, hogy jó pár kocsi akad egymillió forint alatti áron. Természetesen jól meg kell nézni az évjáratot, a kilométerszámot, az állapotot, de egy biztos: egy Ford Escort kabriót már 300 ezerért, Smartot 470 ezerért, kabrió Peugeot-ból pedig 600 ezer alatt vehetünk, Volkswagen Golf egyes, kettes, hármas, négyes kiadást is hirdetnek néhány százezerért. A Citroen C3 már drágább, 775 ezres vételáron eladó Baranya megyében. Mindezeket könnyen megtalálhatjuk, csak KATTINTSUNK IDE.

Egy-két milliós szépségek 

Egy nagy kedvenc a kabriók között, a Mazda MX-5 (nyilván a régebbi példány) szintén viszonylag olcsón, 1,2 millióért elérhető ITT. Hasonló áron Nissan Micra, Renault Megane, Volkswagen bogár, Ford Focus, de még BMW és Audi is vásárolható. Ezeket mind megtaláltuk a baranyai autók között maximum egymillió-hatszázezres összegért. IDE kattintva megnézhetjük a teljes kínálatot egy és kétmillió közötti árkategóriában.

Drágább árkategória, határ a csillagos ég

Az újabb BMW-k, Mercedesek és Audik már – természetesen – drágábbak: két és félmillió körül lehet legolcsóbban hozzájuk jutni. Találtunk ebben az árkategóriában veteránnak számító autót is, ITT van például ez a jó kis Talbot Samba. Porsche például már csak hárommillió fölött van Baranyában, de találtunk majdnem 10 milliós vagy sokkal drágább luxusautókat is. A legdrágább baranyai egy harmincmillió fölötti BMW M4 Competition, a ami az egyik márkakereskedés szalonautója…