Ürülékkenegetőt keresnek Pécsen

Úgy tűnik, hogy valaki nagyon nem bír magával és extrém gusztustalan módon, saját ürülékét keni el a házak falán. Az egyik kertvárosi rendelőnél megelégelték a dolgot.

A gyanú szerint pénteken reggel is portyára indulhatott az a férfi, aki vélhetően azzal szórakoztatja magát, hogy saját ürülékét kenegeti a kertvárosi falakra.

Az egyik ott lakó olvasónk a Krisztina tér egyik zöld területén reggel nyolc óra magasságában látott egy tohonya férfit totyogni, akin mindössze egy kockás alsónadrág volt. Mint mondta, először azt gondolta, hogy a férfi hasán az Austin Powers-ből ismert műmellszőrzet van, de később rá kellett jönnie, hogy az valószínűleg inkább emberi bélsár.

És nagyon olybá tűnik, hogy a férfinak van már előtörténete, hiszen a közeli rendelő egyik üvegajtajára már kifüggesztettek egy neki címzett feliratot is azzal, hogy:

Az ürülékkenőnek üzenjük, értesítettük a rendőrséget, intézkedni fognak!

Emlékezetes, hogy korábban a belvárosban, a Király utcában több alkalommal is üvöltve végezte a dolgát egy hajléktalan, aki végül a sokadik eset után orvosi intézménybe került.

Az ügyben megkerestük a rendőrséget is, mint mondták, megteszik a szükséges lépéseket, bár az ügyben egyelőre nem kaptak bejelentést.

Hirdetés