5 C
Pécs
csütörtök, április 18, 2024
KezdőlapAbszolút PécsTvrtko ott lakik, ahol született

Tvrtko ott lakik, ahol született

Az országos tévénél végzett műsorvezetői szereplései decemberi megszűnése óta egyre több időt tölt szeretett pécsi otthonában Vujity Tvrtko. A riporterről kevesen tudják, hogy alig 87 méterre él saját szülőhelyéhez.

Az ok prózai: Tvrtkóék házából simán rálátni a közelben álló szülészeti klinika épületére. Az újságíró nemrég egy fotót is készített szobája ablakából arról, milyen közel is van egymáshoz a két épület. – Anyukám, Matija a kertek alatt sétált át oda, majd hozott a világra engem. Ma is itt élek, pontosan 87 méterre születési helyemtől – mesélte a riporter.

Ezt látja ablakából a riporter
Ezt látja ablakából a riporter

Tvrtko egyébként, miután tavaly búcsút intett a TV2-csoportnak, újabban a Kárpát-medencét járja előadásaival. A pokoli és angyali történteivel, meghökkentő utazásairól, élményeiről szóló önálló estjeivel nemcsak művelődési házakat, de kisebb-nagyobb sportcsarnokokat is megtölt országhatáron belül, a Vajdaságban, Erdélyben és a Felvidéken.

Pécsen él, előadássorozataival járja az országot
Pécsen él, előadássorozataival járja az országot

– Elképesztő volt megélni a zsúfolásig megtelt művelődési központok, színházak, mozik, sportcsarnokok erejét. Remélem, hogy teljesült álmom, és azok az ezrek és tízezrek, akikkel személyesen is találkozhattam, erősebben lettek azokon az estéken. Ez volt a célom. Egy izgalmas, néha mulatságos, kacagtató, de mindenképpen elgondolkodtató és erős színházi este keretében megmutatni a világot olyannak, amilyennek sokan nem láthatják – közölte a riporter az első előadássorozat után.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő