20 C
Pécs
vasárnap, június 23, 2024
KezdőlapHírzónaBelföldÚj munkatársát keresi a Pécsi Ellátó Központ

Új munkatársát keresi a Pécsi Ellátó Központ

Íme a felhívás.

A Pécsi Ellátó Központ pénzügyi fő/előadó, pénztárost keres határozatlan időre, teljes munkaidőben.

Feladatok: az új munkatárs az önkormányzati bérlemények bérleti díjának ügyfélszolgálati pénztári befizetésével, a közfoglalkoztatási pénztári kifizetésekkel, bérosztással kapcsolatos feladatokat látja el.

Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény rendelkezései az irányadók.

Pályázati feltételek: középiskola/gimnázium, felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások), büntetlen előélet, egészségügyi alkalmasság, részletes szakmai önéletrajz, motivációs levél; a pályázó nyilatkozata arról, hogy a pályázati anyagban foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggő kezeléséhez hozzájárul.

  • A munkakör betölthetőségének időpontja: május 2.
  • A pályázat benyújtásának határideje: április 27.

A benyújtás módja: postai úton, a pályázatnak a Pécsi Ellátó Központ címére történő megküldésével (7621 Pécs, Bercsényi u. 3.). Kérik a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosítószámot: PEK/53-3/2023, valamint a munkakör megnevezését: pénzügyi fő/előadó, pénztáros. Vagy elektronikus úton a Pécsi Ellátó Központ részére is el lehet küldeni a jelentkezést a [email protected] e-mail-címen keresztül.

A pályázat elbírálásának határideje: április 28.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő