Hirdetés

Utolsó fázisba érkeztek a szennyvízvezeték-építési munkálatok az Északmegyer dűlőben. Az állami beruházás keretében ezúttal az utca északi oldalán már kiépített, új nyomvonalat vezetik át déli irányba, ahol csatlakozik a tavaly kivitelezett nyomvonalhoz.

Ahogy a Biokom NKft. közölte, a csővezeték fektetése csak kitakarással, ebből fakadóan teljes útlezárás mellett valósulhat meg. Éppen ezért február 26-án 7 órától február 28-án 17 óráig teljes szélességben lezárják az Északmegyer dűlő 2. szám előtti útszakaszt.

A lezárás ideje alatt a Siklósi út irányából nem lehet majd behajtani az Északmegyer dűlőbe. Az utca csak nyugati irányból, a vásártér felől lesz megközelíthető.

A városüzemeltetési társaság hozzátette, hogy a kivitelezés miatt márciusban még egyszer kell szintén háromnapos útlezárásra számítani, amikor a két – az Észamegyer dűlőben meglévő, valamint a hőtávvezetéktől délre, zöldterületen haladó új – nyomvonalat kötik össze az Északmegyer dűlő 4. szám előtti szakaszon.

A munkaterület és környezetének végleges helyreállítása tavasz végén, illetve nyáron az aszfaltrétegek beépítésével, valamint a padka- és zöldterület-rendezéssel fejeződik be.

Hirdetés