22 C
Pécs
vasárnap, április 28, 2024
KezdőlapAbszolút NőmeNőkEgy édesanya nagy átalakulása

Egy édesanya nagy átalakulása

Anyák napja alkalmából Lánczos Benkő Tímea és csapata, valamint az Abszolút Nő különleges ajándékkal készült egy szerencsés édesanya számára. Egy profi csapat kezei alatt alakulhatott át, miközben hasznos tanácsokkal is gazdagodott. Videónkban megmutatjuk Pári Hajnalka nagy napját.

A Timi és csapata rendszeresen tartanak olyan tanácsadó napokat, amikor a résztvevő hölgyek nem csak külsejükkel, hanem lelkükkel is harmóniába kerülhetnek. A nőnapi ajándék után ezúttal anyák napja alkalmából kedveskedtek ingyenes tanácsadással egy szerencsés édesanyának.

Pári Hajnalka profi sminket és frizurát kapott, részt vett egy életébresztő beszélgetésen, valamint a Háda jóvoltából ő és kisfia is felöltözhetett a fotózás erejéig.

hajni átalkítás2
Előtte – utána

[note note_color=”#f5ccd5″ text_color=”#020303″]Pári Hajnalka 32 esztendős, egy ötéves kisfia van, Milán, de férjével szeretnének egy második gyereket is. 10 éve dolgozik cukrászként az egyik Pécsett is üzemelő multinál. A külsejével kapcsolatban elmondta, hogy szívesen megszabadulna pár kilótól és általában férje és kisfia szokta őt noszogatni, hogy sminkelje ki magát, mert olyankor még szebbnek látják. Az ingyenes Te napod alkalomra saját döntésre jelentkezett, meg is feledkezett róla, mire kiderült, hogy ő a nyertes. Nagyon jól érezte magát a különleges nap után, sokat tanult a csapattól: Lánczos Benkő Tímea (stílustanácsadó), Németh Nóra (smink), Lengyeltóti Orsolya (fodrász) Bátor Hős Katalin (életébresztő beszélgetés), Hubay-Németh Natália (fotó).[/note]

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=x1jKUC6aNiw” width=”700″]

[box title=”Fontos a belső harmónia” box_color=”#20da63″]Bátor-Hős Katalin, aki a csapatban életébresztő beszélgetéseket folytat, nagyon fontosnak tartja, hogy a hölgyek, akikkel beszélget az átalakítások előtt, először tisztába kerüljenek önmagukkal. Munkája során Katalin pszichoszomatikus hipnoterápiával és tanácsadással, lélekhang terápiával foglalkozik, ezért naponta keresik meg olyan emberek, főleg nők, akik nem találják a helyüket a világban. Szerinte a problémás területek felszínre hozása, kimondása nagy segítség mindenki számára, hiszen a lelki problémák az ember külsején is látszanak. Ezért is nagyon fontos, hogy felismerjük, mi az, amivel nem vagyunk elégedettek életünkben, mert csak így tudunk változást elérni. Természetesen egy rövid tanácsadáson nem tudja megváltoztatni senki életét, viszont segít abban, hogy felszínre kerüljön az a dolog, ami az illető életében egyfajta elakadást okoz.[/box]

átalakítós csapat
A csapat (balról jobbra): Bátor-Hős Katalin, Pári Hajnalka, Németh Nóra, Hubay-Németh Natália, Lánczos Benkő Tímea, Lengyeltóti Orsolya, Pári Milán (elöl)

Fotók: Hubay-Németh Natália

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő