19 C
Pécs
kedd, május 28, 2024
KezdőlapTOPA természetben chillezve is követhető lesz a Tour de Hongrie

A természetben chillezve is követhető lesz a Tour de Hongrie

Most a városi forgalomtól és zajtól távol is lesz lehetőség szurkolni a kerékpáros verseny résztvevőinek, ehhez kínál remek alternatívát a Mandulás-liget vasárnap.

Aki szeretné követni a Tour de Hongrie mezőnyét, de elkerülné a nyüzsgést és a tömeget, annak most itt egy kiváló lehetőség. A Mandulás-ligetben nyugodt, természetközeli területen élvezheti a kerékpározás és a közösség építésének hangulatát a ChilLiget Tour de Hongrie szurkolói zónában. Ez ideális hely azok számára, akik szeretnék megélni a verseny izgalmait, miközben a természet közelségét és a családbarát környezetet élvezik. És hogy mik lesznek a szabadtéri szurkolói zónában?

  • Bográcsozási lehetőség: ahol az előre felállított bográcsozási pontokon közösen élvezheti mindenki a szabadban főzés örömeit. A szervezők felhívják a figyelmet arra, hogy a bográcshelyek korlátozott számban érhetőek el, ezért azokat előzetesen le kell foglalni, amelyet ide kattintva tehetnek meg. Az élelmiszert és a szükséges konyhai eszközöket mindenki magának biztosítja!
  • Függőágyas pihenőzóna: ez a zóna tökéletes hely a verseny izgalmai közötti pihenésre és feltöltődésre – ígérik a szervezők.
  • Gyermekbarát környezet: a közvetlen közelben lévő játszótér garantálja a kicsik szórakozását, míg a szülők a versenynek szurkolhatnak. Kényelmes parkolási lehetőség biztosított a játszótér melletti és a liget parkolóiban.
  • Szurkolói ponyvafal: a nagyméretű ponyvafalon mindenki hagyhat üzeneteket, grafikákat vagy művészeti alkotásokat a versenyzők számára. A rajzoláshoz szükséges eszközöket a szervezők biztosítják.
  • WC és ivóvíz: kényelmes WC-k és friss ivóvízvételi lehetőség is lesz minden látogató
    számára.

Egy további fontos információ: a verseny napján, 11.00 és 17.00 óra között útlezárások lesznek érvényben. A gépjárműforgalom ebben az időszakban szünetel, de a Tüke busz különjáratokat indít a szurkolói zóna irányába, amelynek menetrendje itt érhető el.


A szervezők továbbá arra kérik az érdeklődőket, hogy aki részt kíván venni az eseményen, tervezze meg az útvonalat előzetesen és időben érkezzen.

A várost érintő forgalomkorlátozásról és lezárásokról részletes térkép is elérhető.

Ám ha mégis a forgatagot választanánk inkább, akkor a PTE is remek programokkal készül, melyről korábbi cikkünkben már beszámoltunk.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Peugeot_3008_html_300x250

Hírzóna

Abszolút Nő