Érdekelnek az új trendek a foglalkoztatás területén? Online, ingyen segítenek a szakemberek!

Hogyan változott a munkaerőpiac 2020-ra? Milyen új trendekkel találkozhatunk a családbarát foglalkoztatás terén? Az október 16-án délelőtt tartott ingyenes, online workshop keretében ezekre a kérdésekre kaphatunk választ! 

A Pécsi Család- és Karrierpontban három éve dolgoznak azon, hogy rendezvények és workshopok segítségével felhívják a figyelmet a munka és a magánélet egyensúlyának fontosságára és az atipikus foglalkoztatás előnyeire. Tapasztalt szakemberekkel és a jó gyakorlatok bemutatásával mind a munkáltatóknak, mind a munkavállalóknak támogatást nyújtanak.

A következő eseményre október 16-án délelőtt az online térben kerül sor. Az interaktív online workshopot Svéda Dóra HR-szakértő, a Coachingcentrum alapítója vezeti. Megtudhatjuk majd, ahhoz, hogy cégünk versenyképessé váljon, nem elég, hogy szimplán jó szakemberekkel vesszük körbe magunkat, az is fontos, hogy elégedettek legyenek a szervezeti kultúrával.

Emellett megtudhatjuk, mi jellemez egy családbarát munkahelyet, illetve mi szükséges ahhoz, hogy egyensúlyt hozzunk vállalkozásunk mindennapjaiba, és hogy milyen szintjeit lehet megvalósítani a családbarát működésnek egy cégnél. Foglalkozunk azzal is, hogyan tud reagálni egy vállalat a dolgozók igényeire, és hogy hatott a foglalkoztatásra a járványidőszak.

A workshopon a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melyre IDE KATTINTVA van lehetőség. 

Svéda Dóra, HR-szakértő

A Pécsi Család- és Karrierpont az előadásokon és workshopokon túl ingyenes jogi tanácsadással is támogatja a pécsi munkáltatókat és munkavállalókat. Az ingyenes tanácsadás célja, hogy segítsék a munkavállalókat, köztük kiemelten a gyermekes nőket a munkába való visszatérésben. Emellett fontos, hogy támogassák a munkáltatókat az atipikus, rugalmas munkavégzési formák bevezetésében, valamint mind a munkavállalókat, mind a munkáltatókat a felmerülő munkajogi kérdéseik megválaszolásában.

A dr. Porpáczy Ügyvédi Iroda csapata az ingyenes munkajogi tanácsadás és a munkaügyi témájú okiratszerkesztés mellett segíti többek között a gazdasági társaságokat szerződések – köztük munkaszerződések – megkötésében, munkajogi szabályzatok elkészítésében, közreműködik kollektív szerződések előkészítésében és ellátja a munkáltatók és munkavállalók peres és peren kívüli jogi képviseletét.

Az ingyenes tanácsadásra EZEN a linken lehet jelentkezni.

Dr. Porpáczy Ügyvédi Iroda

 

(x)

Kiemelt képünk illusztráció. 

Hirdetés