Indul a szerelmi kalandtúra, már lehet jelentkezni a párok kedvenc játékára!

A szerelmi kalandtúra egy bárhonnan és bármikor játszható, párkapcsolat-erősítő feladatsor. Pécsi és környékbeli párok számára február 10-től kínálnak programot a szervezők: egy előadással indul az idei romantikus eseménysorozat, melynek fő célja, hogy a résztvevők a mindennapokban se felejtsék el összetartozásukat.

Egy amerikai filmben hangzott el, hogy a szerelem törékeny kincs, mi pedig nem vigyázunk rá eléggé, csak megpróbálunk átevickélni az életen azt remélve, ellenáll minden csapásnak. Ha azonban aktívan tennénk azért, hogy kedvesünkkel való viszonyunk a lehető legtovább izgalmas, bensőséges maradjon, sok közösen eltöltött idővel és beszélgetéssel, ez a játék éppen nekünk való! A párkapcsolat, a házasság ugyanis nem önműködő gépezet, figyelmet, időt, energiát kell szánnunk rá.

Ha mindezt szórakoztató formában tennénk, nincs más dolgunk, mint ide kattintva letölteni a menetlevelet, elküldeni adatainkat a szervező Borostyán Egyesületnek, majd indulhat is a közös kaland. Az idei program február 10-én 19 órakor kezdődik a Pálos Lelki Központban, dr. Domján Mihály „Randizzunk egymással, sok év után is” című előadásával. A játék során a pároknak lehetősége lesz randevúkra, kirándulásra és sok beszélgetésre. Az öt feladat mellet egy joker feladatot is kínálnak a résztvevőknek, amelyben az alábbi képen látható fát kell megtalálniuk a Tettyén.

A kalandtúra Facebook-csoportjában lehetőség van az egymással való kommunikációra és a feladatok kapcsán felmerült gondolatok megbeszélésére is. A program igazi különlegessége nyilvánvalóan az együtt megélt percekben rejlik, de emellett szuper ajándékok is várják a sikeresen teljesítőket: az idei főnyeremény a harkányi Dráva Hotel felajánlásából egy édes kettesben eltöltött éjszaka félpanzióval, de szert tehetünk páros mozijegyre, „szeretem a férjem/feleségem” feliratú pólóra, könyvre is.

További információk hamarosan a szerelmi-kaland-tura.hu oldalon, valamint a Facebookon és az Instagramon „Szerelmi kalandtúra Pécs” néven lesznek találhatók. A menetlevelek letölthetők ezeken az internetes elérhetőségen, valamint megtalálhatók a pécsi Gránátalma Kegytárgyboltban (Irgalmasok u. 3., hétfőtől péntekig 9-17 óra között). A dokumentumokat február 27-ig várják kitöltve a szerelmikalandtura@gmail.com e-mail-címre.

Házasság Hete rendezvénysorozatot minden év februárjában tartják, felhívva a figyelmet az intézmény fontosságára. Ennek apropóján a Pécsi Egyházmegye, a Borostyán Egyesület és a Pálos Lelki Központ szervezésében minden évben megvalósul a sokakat megmozgató szerelmi kalandtúra.

Hirdetés