Ingyenes családi programok és koncertek szombaton a Tettyén!

A Pécsi Család- és KarrierPont anyák napja alkalmából május 11-én ingyenes családi programokkal és koncertekkel várja a családokat a Tettyén! (x)

A rendezvény délután 15 órakor kezdődik, történelmi játszóház és levendulás kézműves foglalkozás is várja majd a gyerekeket. Emellett lufihajtogatás, arcfestés, légvár és buboréklabda is színesíti a programot.

A hangulatot eközben 16.30-tól pedig a Hangerdő Társulat koncertje fogja emelni, 17 órakor pedig az anyák napjához kapcsolódóan egy-egy virágtövet fogadhatnak örökbe az anyukájuknak a jelen lévő kicsik a program különleges megkoronázásaként. 

A szórakoztató programok mellett a Magyar Vöröskereszt Baranya Megyei Szervezete szintén jelen lesz a rendezvényen. Ugyanis itt indítják el vándorbölcső programjukat, melyre a helyszínen is regisztrálhatnak azok a várandósok, akik szívesen használnának hagyományos bölcsőt.

A vándorbölcső annál a családnál kezdi meg útját, akinek a legközelebb van a szülés várható időpontja

A program idején ingyenes buszjáratokat indítanak a helyszínre. Ezek a nap folyamán két alkalommal mennek majd a Tettyére, illetve szintén két különjárat indul a program végén a város felé. A különjáratú buszokkal való utazás regisztrációhoz kötött.

A szervezők kérik, hogy akinek van buszbérlete, inkább válassza a menetrend szerinti járatokat annak érdekében, hogy különjáratokat azok is használhassák, akiknek nincs bérletük.

Lehetőség van névvel és e-mail-címmel jelentkezni egy „riadóláncra” is, melynek lényege, hogy akár néhány órával a kezdés előtt informálódhassanak a családok a nap alakulásáról, főként az esetleges rossz idő miatt.

Még több információ a programról és a regisztrációról IDE és IDE kattintva elérhető. 

 

 

A program az EFOP-1.2.9-17-2017-00082 azonosítószámú, „Munka és Család – A nők munkaerő-piaci helyzetének javítása és Nő-Köz-Pont létrehozása Pécsett” című projekt keretében valósul meg.

 

 

Hirdetés