Ismét keresik az év női példaképét Baranyában, még nem késő jelentkezni!

Harmadik alkalommal írja ki a Pécsimami az év női példaképe pályázatát, mely óriási sikert aratott az elmúlt években. Idén is olyan baranyai hölgyek jelölhetik magukat (vagy mások is jelölhetik őket), akik munkájukban, családi életükben is remekül helytállnak, igazi példaképek mások számára.

Újdonság 2021-ben, hogy a szakmai- és közönségdíj mellett különdíjat is átadnak egy egészségügyben dolgozó pályázónak – a rendkívüli koronavírus-helyzet miatt –, akit majd a zsűri választ ki. A tavalyi nyertesekről itt írtunk.

Idén is azok a hölgyek jelentkezését várják egyébként, akik Baranyában élnek, sikeresen helytállnak munkájukban (bármi legyen is az), harmonikus családi életet élnek, és azt is megosztják a szervezőkkel, hogyan tudják összeegyeztetni a munkát és a családi életet.

Nagyon egyszerű a jelentkezés, csak három kérdésre kell válaszolni február 19-ig.

Ahogy azt már a korábbi években megszokhattuk, a leendő közönségdíjas példaképre február 24-től március 5-ig lehet szavazni a Pécsi Család- és Karrierpont Facebook-oldalán.

A beküldött pályaműveket a Pécsi Család- és KarrierPONT testülete bírálja, egyet választ ki közülük, aki a szakmai díjat kapja, valamint ők választják ki az egészségügyben dolgozó különdíjast is.

Eredményhirdetés március 8-án, nőnapon lesz!

A nyerteseket ajándékutalvánnyal, -csomaggal és emlékplakettel jutalmazzák.

A különdíjas pályázatát ajándékcsomaggal és emlékplakettel ismerik el.

További részletek a jelentkezésről ide kattintva olvashatók.

(x)

Hirdetés