Alapozza meg a rendezvények sikerét tökéletes konferenciabútorokkal!

Hirdetés

A különféle események, rendezvények sikere nemcsak a szervezésen múlik, hanem nagyban hozzájárul a vendégek kiszolgálására, elhelyezésére szolgáló infrastruktúra is, többek között a rendezvényhelyszín elhelyezkedése, bútorai, technikai háttere.

Az őszi és a tavaszi időszakban rengeteg konferencia, céges rendezvény megtartására kerül sor, de a nyár sem szűkölködik eseményekben, jellemzően ez az esküvők szezonja. Bár más jellegű alkalmakról van szó, abban megegyeznek, hogy valamennyi jól felszerelt helyszínt igényel. A konferenciatermek mellett egyes hotelek is erre specializálódnak, ezzel is növelve a vendégforgalmukat és az alacsony kihasználtságú termeket. Milyen feltételeket kell biztosítani ahhoz, hogy egy helyszín alkalmas legyen?

Ideális feltételek

A különféle események lebonyolításához a szervezés mellett lényegesek a technikai és tárgyi feltételek, utóbbihoz kínál a Dublino különféle konferenciaasztalokat, egyéb bútorokat. Kis és nagy létszámú események megszervezésére alkalmas helyszínekre egyaránt szükség van, ugyanis mást kíván egy esküvő, egy bankett vagy más ünnepélyes alkalom, mint egy hazai vagy akár egy nemzetközi konferencia, szimpózium.

Nemcsak a résztvevők számában térhetnek el, hanem a rendezvényhelyszín elrendezésében, illetve az azzal kapcsolatos tárgyi és technikai kondíciókban is, így nagy fokú rugalmasságot feltételez a helyszínt biztosító fél részéről. A konferenciabútorok tökéletesen megfelelnek mind a konferenciát szervező, mind pedig a helyszínt biztosító fél igényeinek. 

Mit kell tudnia a rendezvénybútoroknak?

A konferenciaszékeknek és asztaloknak rendkívül tartósnak, strapabírónak kell lenniük annak érdekében, hogy nagyszámú közönséget tudjanak biztonságosan és hosszú időn keresztül kiszolgálni. Teherbírás szempontjából is meg kell felelniük az eltérő igényeknek, használati módoknak.

Mivel az egyes események eltérő résztvevőszámmal, illetve berendezés típusokkal, elrendezéssel bonyolódnak, a rendezvényhelyszín által biztosított bútoroknak valamennyi feltételnek meg kell felelniük. Ez speciális, összecsukható vagy rakásolható, könnyen mozgatható székekkel és asztalokkal, valamint a speciális igényeknek megfelelő változatos kiegészítőkkel biztosítható. 

Milyen az optimális rendezvényhelyszín?

Eseménye válogatja, hogy milyen helyszín lesz a megfelelő, de ennek kiválasztása rengeteg tervezést és előkészületet igényel. A méret, a kényelem, a megfelelő felszereltség alapvető követelmények, amelyek garantálják a sikert. 

A szervezőknek meg kell győződnie arról, hogy a kiszemelt hely rendelkezik-e az igényeknek megfelelő, alapvető jellemzőkkel, ugyanis például egy állófogadás más igényeket támaszt a tárgyi és technikai felszereltséggel szemben, mint egy workshop, egy konferencia vagy egy esküvő. Optimális, ha a helyszín rugalmas ülésrendet tud biztosítani. Erre nagyszerűek lehetnek a különböző típusú, stílusú, méretű, magasságú és formájú összecsukható székek és asztalok.

(x)

Hirdetés