Hirdetés

A Universal Air már több ezer jegyet értékesített a pécsi repülőjáratokra, és sok olyan gépet indított városunkból, amelyre minden hely elkelt. A jegyvásárlásról tehát érdemes időben gondoskodni, amit a légitársaság hivatalos applikációján keresztül könnyen megtehetünk.

Csaknem másfél évtizedes szünet után március végén szállt le az első menetrend szerinti járat a Pécs-Pogányi Repülőtérre, a gépek látványa így lassan kezd megszokottá válni városunk felett. A jegyeladások pedig jól mutatják: a szolgáltatásra nagy az igény.

A Pécsről induló repülőkre egyébként már február óta foglalhatók helyek. Elsőként a telefonos jegyértékesítés indult el a Universal Air angol nyelvű ügyfélszolgálatán (+356 212 55 212) keresztül, majd a légitársaság honlapján is elérhetővé vált a funkció. Nem sokkal később pedig az ingyenesen letölthető Fly Universal Air alkalmazás is elérhetővé vált az App Store-ban és a Google Play felületén, amelyen keresztül kényelmesen, pár kattintással vehetjük meg jegyünket.

Az applikáció használata egyszerű, már a kezdőlapon kiválaszthatjuk honnan hova szeretnénk utazni. A dátum, a járat és a jegytípus meghatározása után személyes adatainkat kell megadni, és gyakorlatilag már foglalhatunk is. Az alkalmazás alapvetően angol nyelvű, de egy kattintással magyarra is átállíthatjuk, ami megkönnyítheti a kezelést.

Pár kattintással lefoglalhatjuk jegyünket a Universal Air applikációjában

Menetrend szerint egyelőre Münchenbe és Máltára utazhatunk Pécsről, de június 5-től Korfura is indulnak gépek, amelyekre szintén elérhetők már a jegyek. Az ár tartalmaz egy, a fedélzetre felvihető, maximum 7 kilogrammos kabintáskát, valamint egy feladott poggyászt, amelynek súlya maximum 15 kilogramm. További 15 kilogrammos súlykeret 30 eurós áron vásárolható.

Hirdetés