A saját autó nem csak áldást, de felelősséget is jelent. Az mellett, hogy a gépjárműben ülők életéért is felelős a sofőr, a tulajdonosnak biztosítást is kell kötnie.

Kötelező felelősségbiztosítás hiányában nem csak pénzbírságot lehet begyűjteni, de egy baleset okozójaként akár mélyen a pénztárcába is kell nyúlni. Aki igazán biztonságban akarja tudni az autóját, az a casco biztosítás mellett is dönthet! Nézzük meg, milyen casco árak vannak 2024-ben, milyen díjakra lehet most számítani.

Casco biztosíts előnyei

Bizony a mai napig előfordul az, hogy sok autótulajdonos nem is tudja pontosan milyen előnyei vannak a casconak. A kötelező felelősségbiztosítás azért fontos, mert a baleset okozójaként a másik gépjárműben keletkezett kár javíttatását a biztosítónk fogja fizetni. Ezzel szemben a casco egy ilyen balesetben a saját autónk javíttatását fogja téríteni. A casco legnagyobb előnye tehát, hogy egy olyan biztosításért fizetünk, amivel gond esetén nem egy másik gépjárműben történt kárt fog fedezni a biztosító, így igazán biztonságban érzheti magát, és persze a kocsiját is az ember.

Casco árak 2024-ben: milyen díjakra lehet most számítani?

Új és drága autó vásárlásakor mindenképpen meg kell fontolni nem csak azt, hogy kötünk- e casco biztosítást, de azt is, hogy melyik biztosítót választjuk majd. Ennek érdekében érdemes megnézni több biztosító társaság ajánlatát is azzal kapcsolatban, hogy a casco árak esetében 2024-ben milyen díjakra lehet számítani. Erre nem csak úgy van lehetőség, hogy bemegyünk egy biztosító irodába, de akár online is összehasonlíthatjuk az árakat.  Ezért is érdemes kipróbálni a Biztoshely casco biztosítás kalkulátorát. Azért remek választás ez az oldal, mert ez a casco kalkulátor már az idei, 2024-es év díjait mutatja az érdeklődőknek.

Casco biztosítás kötése akár online?

A megfelelő helyen ez bizony lehetséges! Abban az esetben, ha a fenti linken található oldalt használjuk, a megfelelő biztosítás megtalálásán túl arra is van lehetőség, hogy a weboldalon néhány perc alatt meg is kössük a biztosítást. Ezen felül náluk 12 személyre szabott ajánlat közül tudja kiválasztani az ember, melyik tartalmazza a legkedvezőbb feltételeket. Sőt, új casco megkötése esetén rájuk lehet bízni a korábbi szerződés felmondását is. Arról nem is beszélve mennyire egyszerű és kényelmes megoldást nyújt az, ha mindent otthonról, online tudunk intézni.

Casco biztosítás a teljes védelem érdekében!

A casco biztosítás nem csak azért nyújt teljeskörű védelmet, mert saját autónkat megóvhatjuk totálkár és törés esetében, de lopás vagy részlopás bekövetkeztekor is számíthatunk segítségre. Ez természetesen nem kötelező, de valljuk be, aki rendelkezik vele, az sokkal nyugodtabban ülhet be az autóba. Amennyiben valakit érdekelnek a casco árak 2024-ben, az hogy milyen díjakra lehet most számítani, mindenképp használja a Biztoshely casco biztosítás kalkulátorát!

(x)

Hirdetés