Hogyan működik Magyarország első legaltech szolgáltatása?

Ma már nem lepődünk meg azon, ha valamit el lehet intézni online, nem igaz? Az így letudható lehetőségek köre egyre csak nő, kiszolgálva a gyorsaságra és rugalmasságra vonatkozó, az ügyfelek részéről érkező igényeket.

Jogi ügyek platformja is lehet online?

Pontosan a bevezető sorokban részletezett szellemben született az Alex elektronikus jogi ügyintézést biztosító szolgáltatása. A felület alapvetően sztenderd jogi ügyekben tudja kiszolgálni az ügyfeleket, ami azt jelenti, hogy a speciális, személyre szabott jogi tanácsadást értelemszerűen nem helyettesíti, ugyanakkor kiváló megoldást jelent számos egyéb, általános esetben.

Emellett olyan helyzetekben is megoldást jelenthet, amikor kismértékben bonyolultabb ügyről van szó, de elegendő az online konzultáció. Miután a megadott elérhetőségek egyikén megkeressük a szolgáltatót, akkor gyors javaslat születik azzal kapcsolatban, hogy mire van pontosan szükségünk. 

Elérhető opciók, illetve javaslatok a jogi ügyintézéshez

Ez lehet egy sztenderd és készen elérhető csomag, amely annak megfelelően lett összeállítva, hogy ügyfélként önállóan is bolduguljunk velük. Amennyiben ez nem megfelelő az adott ügy szempontjából, akkor más ajánlást kapunk, ami lehet az, hogy érdemes lenne egy olyan csomagot választani, amely tartalmazza az online ügyvédi konzultációt, vagy akár az is, hogy online tanácsadást lenne érdemes megfontolni.

Mindhárom opció mellőzi a személyes találkozást, ezért jóval nagyobb rugalmasság mellett, utazásra, várakozásra nem időt és energiát pazarolva, ráadásul jóval kedvezőbb áron vehető igénybe, mintha elzarándokolnánk az ügyvédi irodába. Amennyiben teljesen egyedi az ügy, amelyre megoldást kell találni, akkor sem maradunk magunkra, hiszen ebben az esetben az online rendszernek a szakmai hátteret biztosító KRS Ügyvédi Irodával hagyományos jogi tanácsadásra is lehetőségünk van.

Milyen előnyöket kínál az Alex?

Maximális rugalmasságot, hiszen sem időben, sem térben nem korlátoz minket az, hogy elindítsunk egy adott folyamatot. Ez pedig azt jelenti, hogy a regisztrációt követően gyakorlatilag akárhonnan, akármikor nekiállhatunk rendezni jogi ügyünket, teljesen mindegy, hogy az irodából ebédszünetben vagy este a kanapén ülve tudunk időt szakítani a feladatra. Amennyiben rendelkezésünkre áll az internetkapcsolat és egy megfelelő eszköz, nincs többé akadály előtted.

Kedvező és előre ismerhető, fix árakat tudunk, amelyekkel bátran kalkulálhatunk. Megbízható szakmai hátteret biztosít, ami a hiteles dokumentumok és szerződések elkészítéséhez nélkülözhetetlenek. A regisztráción keresztül később is elérhető és letölthető iratokat tárolnak. 

A legfrissebb jogszabályi és törvényi szabályozásnak megfelelő iratok megszületésére számíthatunk a felületen keresztül, amelyek – szükség esetén – bíróság előtt is teljes mértékben megállják a helyüket, éppúgy, mintha egy jogász személyes konzultációján jöttek volna létre.

(x)

Hirdetés