13 C
Pécs
péntek, június 14, 2024
KezdőlapPécs AktuálDK-s üzenet az MSZP-P-s Mellárnak: „Szégyen ez az ember"

DK-s üzenet az MSZP-P-s Mellárnak: „Szégyen ez az ember”

Miközben a magát konzervatívnak valló Mellár Tamás az MSZP-P-t reklámozza, addig a pécsi DK-sok őt gyalázzák a politikus saját oldalán. Azt üzenik neki, hogy bezzeg az MSZP-DK támogatása jó volt ahhoz, hogy képviselő legyen.

Az összellenzéki káoszban az LMP szidja a Momentumot, a Párbeszéd az LMP-t, az MSZP és a DK a Jobbik és az LMP kihagyásával osztja ki az ellenzéki helyeket, az MSZP-s Tóth Bertalanék Gyurcsány Ferencet és a DK-t ekézik, Pécsen Mellár Tamást, az MSZP-P politikusát pedig a DK-sok találták meg.

A politikus keményen cenzúrázott (60 hozzászólásból alig látható tucatnyi), mivel Facebook-oldalán az egyik legaktívabb, a DK helyi vezetésével – Kunszt Mártával és Nagy Ferenccel – rendkívül szoros kapcsolatot ápoló aktivista mondott megalázó véleményt Mellárról.

I. H. ugyanis kendőzetlenül azt üzente, hogy „akkor jó volt az MSZP-DK támogatás amikor a képviselői székhez jutás volt a tét, most, hogy Péterffy Attila mögé fel kellene sorakozni, feltételeket szab.

Szégyen ez az ember!”

 

Valamiért átcsúszott a cenzúrán a DK-s megjegyzés, a felette lévőt már törölte a politikus

Mint ismert, Mellár egyértelműen kijelentette, hogy a magát függetlennek nevező polgármesterjelölt helyett mást kellene keresni, különben is ő a pártok által állított jelölt.

Érdekesség, hogy a DK-s üzenet éppen az alá a poszt alá érkezett, amelyben Mellár –emlékezetes, hogy magát függetlennek nevezi – az MSZP-P támogatására szólítja fel a híveit.

A Magyar Nemzet szerdán írt arról, hogy az MSZP-s vezetők a háttérben, a saját tagságuk – ahogy ők fogalmaznak, elvtársaik – előtt keményen bírálják Gyurcsány Ferencet és a DK-t. A pécsi Tóth Bertalan, az MSZP elnöke szerint az „a belső indíttatása a Demokratikus Koalíció elnökének, hogy az MSZP-t kell legyőzni”.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő