Hirdetés

Idén is fergeteges vígjátékok és különleges vendégelőadások érkeznek a Pécsi Nyári Színházba.

Visszatérő vendég nyitja a programsorozatot egy világhírű klasszikussal. Július 9-én a Pesti Művész Színház a Jövőre veled, ugyanitt című vígjátékot mutatja be Egyházi Géza és Fogarassy Bernadett előadásában. Rendező: Márton András Jászai-díjas művész.

Július 11-én jön az Orlai Produkció Thomas Vinterberg és Tobias Lindholm: Még egy kört mindenkinek című vadonatúj előadásával. A hatalmas sikerű, Oscar-díjas dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt. Játsszák: Schruff Milán, Epres Attila, Király Attila és Debreczeny Csaba. Rendező: Paczolay Béla. Producer: Orlai Tibor.

Ezt követi július 16-án a kaposvári Csiky Gergely Színház Bolba Tamás – Szente Vajk – Galambos Attila: Csoportterápia című musical comedy előadása. A reménytelen kísérletű önkibogozások csoportosan elkövetett marhasággá fajulnak, így mindez receptre felírható vígjátékot eredményez – a nézők számára. Játsszák: Kaszás Csenge, Mészáros Tibor, Farkas Laura, Nyári Szilvia, Benedek Dániel és Fándly Csaba. Rendező: Márkó Eszter.

Július 21-én először mutatkozik be a Pécsi Nyári Színházban Kamarás Iván Jászai-díjas művész, aki a Veled maradok című koncertszínházi előadásával varázsolja el a közönséget. Színházi este, koncertbe ágyazva. A legnagyobb magyar slágerek, a legismertebb világslágerek; Kamarás Iván csodás hangja és gitárja, valamint a Veled Maradok Band. Négy zenész, öt hangszer, 1 színész: színházi kulisszajárás, a színház diszkrét bája, színházba és zenébe rejtett igazságok és igazságtalanságok.

Július 28-án egy egészen különleges koncert hangjai szállnak majd a Káptalan Kert fái között: a CSÍK zenekar és Presser Gábor muzsikál.

A hatodik, ráadás előadás egyelőre meglepetés. Figyeljék a Pécsi Nyári Színház Facebook-oldalát és honlapját.

Hirdetés