Hirdetés

Kora reggel kelsz, végiggürized a napot a munkahelyeden, majd mindent megteszel, hogy otthon is rendet és harmóniát teremts? Estére teljesen „lemerülnek az elemeid”, mégis élvezed, mert sikeresnek érzed magad? Eljött a te időd! Jelentkezz, vagy jelölj valakit Az év női példaképe címre február 10-ig! 

Bizonyára a legtöbb dolgozó családanya tudja, hogy ha valamit, akkor a munka és a családi élet egyensúlyát megteremteni nem könnyű. Amint azt Vári Attila, a konzorciumvezető PSN Zrt. vezérigazgatója elmondta lapunknak, számára nemcsak cégvezetőként, hanem férfiként és apaként is közel áll a szívéhez ez a projekt, hiszen a hölgyek a munkában, és a családban egyaránt emberfeletti teljesítményt nyújtanak a mindennapokban.

– Ebben nyújt segítséget a PSN Zrt. által, a projekt keretében Pécsett, a Vasutas Művelődési Házban létrehozott Pécsi Család és KarrierPONT, ahol ingyenes képzésekkel, jogi tanácsadással támogatják a nők visszatérését a munka világába, a gyermekneveléssel töltött évek után. A Pécsi Család és KarrierPONT méltán népszerű gyerektaxi-szolgáltatása pedig a családokat segíti a gyerekek délutáni szállításában edzésre, vagy a szülő munkahelyére – teszi hozzá Vári Attila.

A jelentkezés rendkívül egyszerű: akár saját magadat is nevezheted a díjra, akár jelölhetsz is valaki mást, aki szerinted megérdemelné. Bármelyiket is teszed, február 10-ig adhatod le a jelentkezést! A benyújtott pályaműveket a Pécsi Család és KarrierPONT szakmai támogatására létrejött Tanácsadó Testület fogja elbírálni, és a beérkezett pályázók közül hét főt fog kiválasztani.

Végül a közönség fogja eldönteni, ki legyen 2019 női példaképe Baranyában!

A zsűri által kiválasztott hét pályamű a Baranya.Munkacsalád.hu weboldalon lesz elérhető, amelyekre február 18-tól március 3-ig lehet majd szavazni az oldalon. Az első három helyezett 50, 30 és 10 ezer forint értékű ajándékutalványt nyer, amelyet az ünnepélyes díjátadón vehetnek át március 10-én, az EXPO Centerben megrendezendő családi napon.

[su_box title=”Kik jelentkezhetnek? ” style=”soft” box_color=”#ffcc99″ radius=”2″]

Olyan nők nevezhetnek, illetve jelölhetők a díjra, akik munkájukban, szakmájukban sikeresek, függetlenül attól, hogy milyen területen dolgoznak, emellett harmonikus, kiegyensúlyozott családi életet élnek, valamint azt is megosztják a nagyközönséggel, hogy hogyan tudják összeegyeztetni a munkát és a családi életet! [/su_box]

Jelentkezni ITT tudunk! 

Az év női példaképe pályázat a „Munka ÉS Család – A nők munkaerő-piaci helyzetének javítása és Nő-Köz-Pont létrehozása Pécsett” című, EFOP-1.2.9-17-2017-00082 számú pályázati projekt elemeként valósul meg. (x)

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét