Hirdetés

2024-ben már 17. alkalommal rendezték meg a Pollack Expót, melynek központi témája idén a smart home, azaz az okosotthon.

A kétnapos, április 18–19-én zajló eseményen az érdeklődők megismerhetik, milyen technológiai megoldásokkal jöhet létre egy intelligens épület, illetve hol tart ma az okosotthonok fejlesztése és mit hozhat a jövő.

Sor kerül emellett a nemzetközi üzletember-találkozóra is, amelyen jó lehetőség kínálkozik a résztvevőknek arra, hogy üzleti kapcsolataikat elmélyítsék. A látogatók olyan látványos bemutatók részesei is lehetnek, mint a 3D-nyomtatás, illetve a hallgatók számára meghirdetett zsaluzatépítő verseny.

A rendezvény középpontjában idén a gépipar, a gépgyártás, a fémfeldolgozás, az elektronika, a mérnöki tevékenység, az automatizálás, a klaszter-együttműködés áll. De kiemelt témák az elektromosjármű-iparhoz kapcsolódó hallgatói fejlesztések, például meg lehet csodálni az elektromos gokartot, melyet a PTE Műszaki és Informatikai Karának gépész-, villamosmérnök, formatervező, valamint mérnökinformatikus szakos hallgatói építettek.

Az Expo Centerben megszervezett szakkiállításon több mint 100 szekcióelőadáson vehetnek részt az érdeklődők, akik mintegy 130 kiállító cég standján ismerhetik meg az újdonságokat. A részletes program itt található.

Képeink a nyitónapról:

Hirdetés