Hirdetés

Házi kedvencünket sok esetben családtagként kezeljük, így ha ott kell hagynunk kis időre is, hiányzik nekünk, jó esetben pedig ez az érzés kölcsönös. De mi történik, ha állatkánk az egész napos unatkozás helyett egy kis átrendezést iktat be a programjába? Mutatjuk a pécsi példákat. 

Rosé ugyan nem maradt otthon egyedül, gazdája csupán telefonálni ment ki 10 percre. Ezt kihasználva az eb közelebbi ismeretséget kötött egy üveg borotvahabbal, amit módszeresen szétkent a fürdőszoba padlóján és persze saját magán.

Minerva egészen fiatalon került gazdáihoz, akik nagy becsben tartották akkor és azóta is. Annál nagyobb volt a riadalom, mikor vagy fél órán keresztül keresték otthonuk minden pontján az eltűnt kölyköt. Végül hosszas szólongatás és a lakás minden négyzetcentiméterének átkutatása után meglett a cica, aki bebújt egy edzőtáskába aludni.

Ugyanez történt Lucifer esetében is, aki saját ágya helyett inkább a teraszra állított virágkaspót választotta alvó- és búvóhelyéül. Az ő gazdija is fellélegzett, mikor szinte már sírva rálelt a rejtőzködőbajnokra.

Bár divatérzéke nem a legkifinomultabb, Ottó, miután rágócsontként használta gazdája cipősarkát, legalább volt olyan rendes, hogy bűnbánóan nézzen rá tette után. Ki tudna így tisztességesen haragudni a francia bulldogra?

Ezzel szemben Bono büszkén vállalta, hogy a gondosan összegyűjtött kerti hulladékot tartalmazó zsákot és annak tartalmát több darabra tépte szét. Az alábbi képen a büszke tettest láthatjuk remekművével a háttérben.

Kőműveseket is meghazudtoló pontossággal rágta körbe Luna ezt a falat. Gazdája azonban valószínűleg nem dicsérte meg a remekbe szabott alkotásért, hiszen a kutya még a fénykép erejéig sem mert felnézni.

Csinos, bár talán kissé szagos nyakláncot választott magának a foxterrier, Mikró, aki a konyhai szemetes tetején dugta át fejét és díszével illegette magát a lakásban.

Fülöp és Nancy nemes egyszerűséggel kinyitották a fürdőszoba ajtaját, a WC-papírt kivitték a nappaliba. Ezután egyikük eltávolította a kuka fedelét, a nappaliban kiborította a tartalmát, majd a kiürült szemetest az ágyra helyezte.

Mint összeállításunk is mutatja, imádott kedvenceink igen sok rosszaságot követnek el a mindennapokban, rengeteg türelem szükséges hozzájuk. Végső soron nélkülük azonban szinte unalmassá válna életünk, nem igaz?

Neked is van olyan történeted, mikor háziállatod próbára tette az idegeidet? Küldd el nekünk!

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét