Hirdetés

Immár 9. alkalommal hirdet nyertest Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. közös programja a K20 Kirakat. Új beköltözőként a Mozaik Projekt a jólét darabkáit kínálja a tudatos vásárlói és szolgáltatói közösség építésével Pécs belvárosában a Kirakatban.

 A többszörösen bizonyított vállalkozásösztönző-, és mentorprogram során a Király utca 20. szám alatti üzlethelyiséget kedvezményes bérletidíj-konstrukcióval vehetik ki 4 hónapra a nyertesek. A projekt részeként további segítséget nyújtanak a mentorok a vállalkozás népszerűsítésében és termékei-szolgáltatásai piacra történő bevezetésében. Idén új partnerként köszönthetjük a K&H Bank: Üzletet ide programját, a lokális megjelenéseken túl további kommunikációs és pénzügyi mentori támogatást nyújt a nyertesnek.

Az új beköltöző vállalkozás a Mozaik projekt célja egy tudatos vásárlói és szolgáltatói közösség kialakítása, ahol fontos, hogy honnan származnak a termékek és szolgáltatások. A közösség tagjai számára kiemelt jelentőséggel bír a fenntarthatóság, a közös értékek és az összefogás. A partnereik gondos kiválasztásával, kedvezményekkel és nyereményjátékokkal támogatják a tagokat, hogy jó áron, jó helyről vásárolhassanak.

Pécs város és a PVH Zrt. támogatásával, a Mozaik projekt a Király utca 20. szám alatt található K20 Kirakatban talált otthonra az elkövetkező időszakban. Az üzlethelyiség nemcsak bemutatóteremként, hanem közösségi térként is működik, ahol különböző programokkal várják az érdeklődőket.

Miért érdemes csatlakozni?

A Mozaik Projekt különféle tematikus területeken kínál programokat és szolgáltatásokat, többek között tudatos nevelés és kultúra, táplálkozás, mentális jóllét, egészségmegőrzés, környezetvédelem és önmegvalósítás terén. Céljuk, hogy mindenki megtalálja a számára fontos értékeket és támogató közösséget.

Csatlakozz a Mozaik Projekt közösségéhez!

Legyél te is a Mozaik Projekt részese! Ismerd meg a programjaikat, vegyél részt eseményeiken, és találkozz hasonló gondolkodású emberekkel. Tegyünk együtt egy élhetőbb, fenntartható jövőért!

A vállalkozásösztönző mentorprogramra folyamatosan van lehetőség jelentkezni. A pályázatokat a következő 4 hónapos időszakra július 22-ig lehet benyújtani. További információ a K20 Kirakat weboldalán található.

(x)

Hirdetés